Večernji list - Hrvatska

Jadran želi u Ligu prvaka preko Hrvata iz Strasbourg­a

Split i Zagreb u subotu nude dvije iznimne vaterpolsk­e poslastice

- (Anton Filić)

U doigravanj­u za plasman u Ligu prvaka vaterpolis­ti splitskog Jadrana večeras u 19 sati ugostit će u prvoj utakmici francuski Strasbourg. Zanimljivo­st tog dvoboja je u tome što će se u gostujućoj momčadi naći čak šestorica hrvatskih vaterpolis­ta: Pavo Marković, David Babić, Boris Letica, Nikola Sutić, Marko Bratić i Ivo Begović. A i na klupi je naš stručnjak – Igor Računica.

– Hrvati čine okosnicu te iznimno jake momčadi, nisu slučajno francuski prvaci. No, mislim da mi imamo širu klupu i u tome vidim našu prednost. Prije svega želimo pobjedu, a naravno da će biti dobro bude li ona sa što većom razlikom pogodaka – ističe Jadranov trener Ivan Asić uz poziv navijačima da dođu bodriti Jadran. I Mladost poziva svoje navijače da je od 18 sati podrže na bazenu uza Savu. Nude im utakmicu prvog kola Regionalne lige sa splitskim Mornarom, ali i predstavlj­anje svojih prinova: Vrlića, Bukića, Kunca i Amerikanca Bowena.

– Mornar će se u toj utakmici pokušati iskupiti što nije uspio u kvalifikac­ijama Eurokupa iako je bio domaćin, a na nama je da mu to ne dopustimo. Pretpostav­ljam da će protiv naših sidraša zaigrati “zonu M”, ali spremni smo na to. Želimo pokazati svoje pravo lice – kaže učitelj žabaca Zoran Bajić. A iz Mladosti zovu i mališane do 12 godina da se priključe njihovoj vaterpolsk­oj školi.

UGOVORITE GEN-I-JALNO RJEŠENJE ZA OPSKRBU STRUJOM I UŠTEDITE OD PRVOG MJESECA

 ??  ?? Bivši mladostaš David Babić jedan je od šestorice hrvatskih vaterpolis­ta koji brane boje Strasbourg­a. Jadranu neće biti lako
Bivši mladostaš David Babić jedan je od šestorice hrvatskih vaterpolis­ta koji brane boje Strasbourg­a. Jadranu neće biti lako

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia