Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) VRATA NEČIJEG SRCA VAMA SU OTVORENA

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. KARIJERA: Slijedeći svoj put, doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Oslonite se na znanje. ZDRAVLJE: Treba vam relaksacij­a.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) POTAKNITE ŠEFOVE DA POSAO ORGANIZIRA­JU KVALITETNI­JE

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje je da se ovaj drugi dan osamite. KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. ZDRAVLJE: Vježbajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) POČINJE OTUĐUJUĆA FAZA KROZ KOJU MORATE PROĆI

LJUBAV: Distanca koju ćete primjećiva­ti u osobnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjava­ti. KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti zadano. Budite otvoreni i kooperativ­ni. ZDRAVLJE: Čovjek je čovjeku najbolji lijek.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) OSTANITE MIRNI I ČUVAJTE ONO ŠTO IMATE. ISPLATI SE

LJUBAV: Vaši privatni odnosi bit će dobri, ali nećete imati razloga za oduševljen­je. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama. KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izraženi. ZDRAVLJE: Upornost se isplati.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) USPJET ĆETE STVARI POSTAVITI NA NJIHOVO MJESTO

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovat­i odlično, vi sami bit ćete skloni čačkanju po sitnicama. KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete se morati izboriti za neka svoja prava. ZDRAVLJE: Jednaka pravila vrijede za sve.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) VJEROJATNO ĆE SE POVEĆATI VAŠ UTJECAJ NA DRUGE

LJUBAV: Tijekom sljedećih dana vi ćete ući u kvalitetni­ju, ali i diskretnij­u ljubavnu fazu. Potreba za povlačenje­m ojačat će. KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće. ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s pićem.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) ONI KOJI SU JOŠ SAMI PLIJENIT ĆE PAŽNJU KREATIVNOŠ­ĆU

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli svim srcem. KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesiona­lnom planu. ZDRAVLJE: Osjećate da je u vama kapacitet.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) BIT ĆE I ONIH KOJI ĆE BITI NA PRAGU ZALJUBLJIV­ANJA

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život i sretati zanimljiva lica. KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. ZDRAVLJE: Nije zlato sve što sja.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) ONI U VEZAMA ĆE VOLJETI BEZ PREVIŠE ZAHTJEVA

LJUBAV: Još nije sasvim sazrelo vrijeme za velike ljubavne pothvate, ali slutite da će oni uskoro doći na dnevni red.

KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Kockice se slažu sve većom brzinom.

ZDRAVLJE: Povremeno usporite.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) SMANJIT ĆETE MALO SVOJA LJUBAVNA OČEKIVANJA

LJUBAV: Razmišljat ćete i analizirat­i što nedostaje u vašem privatnom životu. Imat ćete potrebu za povlačenje­m. KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćete da vam ponekad nedostaje i sabranosti. ZDRAVLJE: Idite ranije na počinak.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) MORAT ĆETE SE POKAZATI KAO OZBILJAN SURADNIK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljat će kako učvrstiti odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila. KARIJERA: Intenzivir­at će se suradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Bez obzira na umor, ne posustajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) MALO JE ONIH KOJI ĆE BITI SAMI. I ONI ĆE KRENUTI VAN

LJUBAV: Nastavit će se vaša zanimljiva ljubavna faza u kojoj neće nedostajat­i ni strasti, ali ni opuštenost­i u odnosu s osobom koju volite. KARIJERA: Pred vama su zanimljivi izazovi. Nezgoda je u tome što su povezani sa stresom. ZDRAVLJE: Držite se svojih planova.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia