Večernji list - Hrvatska

Bjelica u Karlovac vodi udarnu postavu, ostali na trening

DINAMO U KUPU

- (Robert Junaci)

Šamar koji je Dinamo “popio” od Varaždina imat će i svoje posljedice. Neke će trajati dulje, primjerice Nenad Bjelica više neće primati u privatne audijencij­e igrače koji se žale na svoju minutažu, na neigranje u europskim utakmicama. Neki će se i neko vrijeme hladiti od svih utakmica dok na terenu ne dokažu da su spremni ginuti i na HNL travnjacim­a, a ne samo pitati kada će igrati u elitnom europskom natjecanju.

One bliže posljedice Bjeličine ljutnje na varaždinsk­i šamar mogli bismo vidjeti već danas. Naime, plavi s početkom u 16.30 sati igraju utakmicu šesnaestin­e finala kupa protiv Karlovca. I, koliko znamo, Karlovčani­ma se ne piše baš dobro jer bi Bjelica lako mogao u njihov grad stići s udarnom postavom u kojoj će biti većina igrača koji su deklasiral­i Atalantu s 4:0. Jedan razlog za takvu vjerojatnu odluku je i želja da na hlađenje pošalje one kojima je nezadovolj­an, a drugi je što, kad bi igrao s drugom postavom, glavni plavi aduti bili bi dugo izvan ritma utakmica do Manchester Cityja.

Oni koji neće putovati u Karlovac, a takvih će biti dosta, dobit će “nagradni” trening u Maksimiru. Kad već u Varaždinu nisu odigrali kako treba, kad je Bjeličin pomoćnik dvaput, koliko smo vidjeli, prekidao zagrijavan­je jer igrači ni to nisu radili dobro ni s pravim intenzitet­om, onda ne moraju ni ići s momčadi.

Osim utakmice Karlovac – Dinamo, danas u 1/16 finala kupa još igraju: Hrvace – Slaven Belupo, Oriolik – Lokomotiva i Vuteks Sloga – Osijek. Ostalih 12 utakmica igra se u srijedu.

 ??  ?? DINO PERIĆ Probio se jer je šutio i radio, jedan od rijetkih igrača Dinama koji je dobro igrao i u Varaždinu
DINO PERIĆ Probio se jer je šutio i radio, jedan od rijetkih igrača Dinama koji je dobro igrao i u Varaždinu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia