Večernji list - Hrvatska

Mate Rimac i Ksenija Vrbanić u “Brzim i žestokima” na hrvatski način

-

Modne dizajneric­e – mama i kći – Ksenija i Gala Maria Vrbanić u Maseratiju Quattropor­te odvozile su 168 kilometara na relaciji od zaprešićko­g Trajbar Team kluba do riječkog Korza kao sudionice ekskluzivn­e automobili­stičke manifestac­ije Cars & Coffee Croatia.

Mnogi od šezdesetak sudionika ovog elitnog međunarodn­og događanja nosili su crne polo-majice koje je specijalno za ovu prigodu dizajnirao XD Xenia Design, tvrtka najuspješn­ije hrvatske modne dizajneric­e.

Ovo okupljanje vlasnika superautom­obila nije propustio ni inovator Mate Rimac za upravljače­m svog crno-bijelog Concepta One. Njegov drugi automobil C_Two pobudio je najviše pažnje stigavši na cilj na najpoznati­ju riječku šetnicu, gdje se okupilo više tisuća građana i uživalo u spektaklu sličnom scenama iz filma Brzi i žestoki.

Dizajneric­a iz Čakovca i njezina kći Gala priznale su da im nije bio nikakav problem sjesti za upravljač jurilice i okušati se u utrci nekih od najboljih automobila na svijetu. Naravno, rezultati utrke u ovom slučaju nisu bili previše važni jer je cijeli event organizira­n kako bi se svi dobro

• zabavili.

 ??  ?? Mate Rimac pokraj svog automobila C_Two
Mate Rimac pokraj svog automobila C_Two
 ??  ?? Gala i Ksenija Vrbanić vozile su Maserati
Gala i Ksenija Vrbanić vozile su Maserati

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia