Večernji list - Hrvatska

Večeras u Zagrebu klasik Cibone i Zadra

-

Već u drugom kolu HT Premijer lige, i to večeras u Zagrebu u Draženovu domu (18 sati), sučelit će se dva najveća kandidata za prvaka Hrvatske. A najveći hrvatski klasik najavio je cibos Marko Ramljak, košarkaš koji je čak šest godina nosio upravo Zadrov dres, od 2010. do 2016. godine:

– To je naš najveći derbi i utakmica koju je najveći gušt igrati, bez obzira na to koliko teža i psihički i fizički bila od bilo koje druge utakmice. Zbog tog rivaliteta sigurno ni ovaj put neće biti lako, uvijek su tu posebne tenzije, barem sam se ja u to uvjerio. No, kada krene utakmica, ne gleda se gdje je tko bio i tko je s kim bio dobar. Za mene će to biti prva utakmica protiv Zadra nakon odlaska iz tog kluba. Bit će mi gušt zaigrati, da vidim kako je s druge strane – kazao je bivši košarkaš Zadra te dodao:

– Proveo sam dosta vremena u Zadru i bit će mi drago zaigrati protiv nekih mojih prijatelja. Zadar igra dosta čvrsto, a s Allenom su dobili ekstra kvalitetu. Ja se pak nadam da ćemo se mi više držati taktičkih dogovora nego što je to bio slučaj u utakmici s Mornarom – zaključio je Marko Ramljak. Cibona je u prvom kolu pobijedila Osijek (101:97), dok je Zadar

• svladao Škrljevo (104:74).

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia