Večernji list - Hrvatska

Sedmorica “Nijemaca” igraju protiv Njemačke

-

Lino Červar i Nenad Šoštarić, izbornici muške i ženske rukometne reprezenta­cije, objavili su popise igrača i igračica za skorašnje prijateljs­ke susrete s Njemačkom. Prvi dvostruki program održat će se u zagrebačko­j Areni 23., a uzvrati u Hannoveru 25. listopada. –- Ima dosta promjena u odnosu na zadnje okupljanje. Neke su rukometaši­ce ozlijeđene, neke su tražile poštedu. Nama je zadovoljst­vo da konačno nastupimo u Areni i pred prepunom dvoranom u Hannoveru – istaknuo je Nenad Šoštarić, koji za tu akciju nije pozvao nijednu igračicu koja igra u inozemstvu.

Na popisu su ove igračice: Pijević, P. Posavec, S. Posavec, D. Kalaus, Japundža, Šenvald, Prkačin, Glavan, Ećimović, Karlovčan, Milošević, Milosavlje­vić, Debelić, Franušić, Bešen, Domjan, Mrazović, Lacković i Vukojević.

– Kao prvo, zamislili smo to kao kontrolno okupljanje, kao testiranje tjelesnih i psihičkih sposobnost­i jer nas čeka izuzetno teška olimpijska godina. A kao drugo, želimo u igri protiv jakog suparnika vidjeti gdje su ti igrači koji su stalno uz reprezenta­ciju ili blizu nje – rekao je Lino Červar. Na popisu su: Šego, Ašanin, Car, Horvat, Mileta, Matanović, Mandić, Mihić, Jelinić, Musa, Šipić, Marić, Beqiri, Mamić, Pavlović, Duvnjak, Šarac, Cindrić, Karačić, Hrstić, Mrakovčić, Stepančić, Martinović, Jukić, Slišković i Šušnja.

Dakle, protiv Njemačke igrat će sedmorica koji igraju u Bundesligi.

 ??  ?? LINO ČERVAR izbornik muške reprezenta­cije
LINO ČERVAR izbornik muške reprezenta­cije

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia