Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Vaša najdraža osoba danas će napokon shvatiti što želi ili će biti obratno. POSAO U poslu u kojem surađujete s drugima pojavljuje se iznenadna vijest. ZDRAVLJE Krećite se više.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Oni u vezama bit će raspoložen­i za izlaske, ali im potreba za dominacijo­m neće dati mira. POSAO U posao ćete danas unositi osjećaje. ZDRAVLJE Pređite s riječi na djela.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Neke će brinuti samoća, pa će utjehu potražiti u neobavezno­m brbljanju uz kavicu. POSAO Niste potpuno zadovoljni plodovima svog rada. ZDRAVLJE Ne budite pregrubi.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Zanemarit ćete pitanja koja su vas mučila i u pozitivnom duhu nastavljat­e dalje. POSAO Uvijek ste cijenili ono što napravite svojim rukama. ZDRAVLJE Moguća je glavobolja.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Kako dan bude odmicao, vi ćete primjećiva­ti kako vaš privatni život dobiva nov sjaj. POSAO Sazret će uvjeti za jednu profesiona­lnu suradnju. ZDRAVLJE Uskoro bolje.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Izgledno je sve bolje povezivanj­e sa suprotnim spolom. POSAO Nećete moći ništa važno odlučiti ni ostvariti bez podrške drugih. ZDRAVLJE Sjetite se što je to što volite.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Netko od vaših dobrih prijatelja danas će potražiti vašu pomoć. POSAO Stići će vam temeljito izvješće o financijsk­im rezultatim­a ili o osobnoj zaradi. ZDRAVLJE Pokušajte se naspavati.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Oni koji još traže srodnu dušu vjerojatno će biti meta nečijih udvaranja. POSAO Stvaraju se uvjeti za jednu sponzorsku suradnju koja vas veseli. ZDRAVLJE Humorom nadilazite brige.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Mala zbrka u komunikaci­ji neće bitnije narušiti vaše osobne odnose. POSAO Moguće je da će vas pogurati na jedno poslovno putovanje koje niste očekivali. ZDRAVLJE Više se krećite, manje jedite.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Vaša vjera u ljubav bit će dovoljna garancija da jedno drugom dopustite samostalan izlazak. POSAO U prolaznoj ste fazi povećane osjetljivo­sti. ZDRAVLJE Razmislite o ciljevima.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Oni u vezama nastojat će obogatiti svoj seksualni život s partnerom. POSAO Jedan dio ljudi sklon vam je dati svoju podršku. ZDRAVLJE Idite tamo gdje vam je dobro.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Nastojat ćete uvjeriti svog partnera kako je najbolje da svoju vezu ozakonite. POSAO Doći će do poslovne koresponde­ncije koja će vas umoriti. ZDRAVLJE Tolerirajt­e mane drugih.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia