Večernji list - Hrvatska

PRVI HRVATSKI 360 DUĆAN ZA NAOČALE

- Provjeri odmah na framespage.com.

Ako još ne znate za framesice – omiljeni digitalni brend pristupačn­ih dioptrijsk­ih naočala – vjerojatno i dalje imate samo jedan par naočala koji ste kupili po velikoj cijeni. Framsepage.com pokrenut je da bi revolucion­ar iz i r a o vašu svakodnevi­cu i promijenio paradigmu kupnje naočala .“Zašto sine bismo mogli priuštiti više pari naočala, baš kao što imamo više pari traperica”, pitao se tim u disruptivn­om hrvatskom startupu Framespage koji je prvi ponudio dvostruko nižu cijenu naočala nego u optikama i olakšao iskustvo kupnje.

Oni su prva hrvatska online optika koja nudi isprobavan­je uz pomoć proširene stvarnosti u AR aplikaciji, dostavu u roku od 48 sati i mogućnost besplatnog povrata. Novi način kupnje naočala oduševio je Frames zajednicu: “FramesPage vratio mi je volju za nošenjem naočala, sad mogu u isto vrijeme biti i ‘ćorava’ i fensi.”

Danas FramesPage opet mijenja industriju! Spajanjem s Optikom Optotim, jednim od najvećih lanaca optika, postali su jedina online optika u Hrvatskoj koja nudi 360 iskustvo, online i offline.

“Naša je misija učiniti proces kupnje naočala što jednostavn­ijim, ugodnijim i povoljniji­m”, poručuju iz FramesPage­a i Optotima i ističu: “A ovo je tek početak.”

Da biste mogli zabljesnut­i na adventskim proslavama – uz jedan par naočala za božićni party, a drugi za novogodišn­ji tulum – FramesPage nudi sasvim drukčiju ponudu za Black Friday. Uz već povoljnu cijenu naočala i dioptrijsk­ih leća od 399 kuna, cijeli tjedan od 25.11. do 1.12. možete ostvariti popuste do 45%

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia