Večernji list - Hrvatska

Marin i Kristina Čilić postali roditelji sinčića

-

Naš proslavlje­ni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina postali su jučer roditelji. Kristina je njihova sina rodila u Vinogradsk­oj bolnici u Zagrebu i porod je prošao bez komplikaci­ja. Prije dva mjeseca, Marin je izjavio da je termin poroda sredinom veljače, pa izgleda da je beba malo požurila.

– Proživljav­am divno razdoblje. Prošla mi je godina bila jedna od najljepših, pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. I ova godina mi je takva zbog vijesti o dolasku bebe. A iduća će mi možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro – rekao je Marin u intervjuu za Story prije nekoliko mjeseci.

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin jer su se zaljubili 2008. godine upravo u Dubrovniku. Saznanje da će postati roditelji kruna je njihove ljubavi.

– Kad smo saznali da je Kristina trudna, čak i nisam bio toliko ushićen, ali kako vrijeme odmiče, kako se bliži termin, tako i moje uzbuđenje raste. Nadam se da će sve ispasti dobro, da neće biti komplikaci­ja, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače – izjavio je Čilić za medije. Cijelo vrijeme Kristinine trudnoće, tvrde njihovi prijatelji, bio je beskrajno sretan i veselio se svemu što je vezano za dolazak prinove. Svoju je sreću dijelio i na društvenim mrežama.

Tako je svojedobno objavio i fotografij­u na kojoj pozira s dječjim kolicima.

 ??  ?? SRETAN PAR prinovu je očekivao sredinom veljače, no mališan se ipak “požurio” pa je Kristina rodila posljednje­g dana siječnja
SRETAN PAR prinovu je očekivao sredinom veljače, no mališan se ipak “požurio” pa je Kristina rodila posljednje­g dana siječnja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia