Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) NEKI ĆE PROSPERIRA­TI U POSLOVIMA S NEKRETNINA­MA

LJUBAV: Zabavni sadržaji i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. KARIJERA: Pokazat će se da su vaši potezi doveli do novih financijsk­ih mogućnosti. To će vam podići samopouzda­nje. ZDRAVLJE: Ostanite mirni.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) NA RADNOM MJESTU ĆE VLADATI RED, RAD I DISCIPLINA

LJUBAV: Za vas i prema vama će postojati dobre okolnosti kad je o ljubavi riječ. Činit će vam se da su svi pogledi upereni u vas. KARIJERA: Iz visina ćete se tijekom ovog tjedna polako spuštati na zemlju. Bit će sve manje sanjarenja. ZDRAVLJE: Budite iskreni prema sebi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) KOMUNIKACI­JA ĆE BITI KVALITETNA SA SVIMA

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivni­je. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanj­e novih lica. KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vas brine. ZDRAVLJE: Obnovite svoj stari hobi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) PREISPITAJ­TE SVOJE KRITERIJE I CILJEVE

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljsko­g života. Gotovo da neće biti događaja u koji nećete uvući svoju obitelj. KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da borbe za angažman budu takve da nećete biti sigurni isplati li se to. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) NETKO VAM JE SKLON I JEDVA ČEKA DA TO PRIMIJETIT­E

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. ZDRAVLJE: Budite strpljivij­i.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) VAŠE BRIGE SAMO OPTEREĆUJU SKLAD KOJI MOŽETE ŽIVJETI

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bit ćete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari. ZDRAVLJE: Izdržite.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) ONI KOJI SU JOŠ SAMI BIT ĆE OTVORENI ZA NOVE LJUDE

LJUBAV: Većinu vremena provest ćete u društvu koje će vas osvježiti. Brige i probleme nadilazit ćete zajedno kroz humor i šale. KARIJERA: Postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veću važnost nego što se činilo na početku. ZDRAVLJE: Ne rasipajte snagu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) ONI U VEZAMA BIT ĆE OPUŠTENI I BEZBRIŽNI

LJUBAV: Vaši poznanici pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigir­ati. KARIJERA: Vaša preciznost bit će pohvaljena, a ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. ZDRAVLJE: Budite otvoreniji.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) TKO JOŠ RADI, VJEROJATNO ĆE I DALJE RADITI REVNO

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilazit­i, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavn­o nestati. KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. ZDRAVLJE:

Potrebno vam je više sna.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) S AUTORITETI­MA TRENUTAČNO NE STOJITE NAJBOLJE

LJUBAV: Bit ćete aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Oni u vezama iznenađiva­t će voljenu osobu s prijedlozi­ma punim aktivnosti. KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudriva­ti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. ZDRAVLJE: Idite u teretanu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) VAŠE LJUBAVNO RASPOLOŽEN­JE BIT ĆE MANJE

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi. ZDRAVLJE: Ne trebate snizivati svoje kriterije.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) POTRUDITE SE I DAJTE SVE OD SEBE U VEZI

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost, činit ćete greške u koracima. O vašoj sposobnost­i samokontro­le ovisit će uspjeh. KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Trebate se prilagođav­ati novim programima. ZDRAVLJE: Istražite svoje talente.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia