Večernji list - Hrvatska

Kod rotora poginuo motociklis­t, kraj Samobora vozač

Crni vikend: dvoje ljudi u nesrećama je izgubilo život

-

U razmaku od samo nekoliko sati jučer su se dogodile dvije teške prometne nesreće, a obje su nažalost završile tragično.

Prva se dogodila u noći sa subote na nedjelju, samo nekoliko minuta nakon ponoći, kada je na Jadranskoj aveniji kod Remetinečk­og rotora u smjeru istoka smrtno stradao motociklis­t koji je vozio Kawasaki ZR 750L. Potvrdila je to zagrebačka policija koja nakon obavljenog očevida nije ustupila dodatne informacij­e, već je sve svjedoke zamolila da se jave na broj telefona policije 01/6530-870 ili 192 kako bi se utvrdile sve okolnosti udesa.

To isto jutro, život je na cesti izgubio i vozač u mjestu Galgoje vo kraj Samobora. Na raskrižju ulica kardinala Franje Šepera i Drežničke, naime, auto je nešto iza 9 ujutro sletio s ceste i završio na krovu.

Posla su imali i zagrebački vatrogasci, jer se također u noći na nedjelju u Sesvetama zapalio automobil.

– U Dobrodolu u Vugrovečko­j ulici u dvorištu je iz zasad neutvrđeno­g razloga izbio požar na osobnom automobilu marke Mercedes zagrebački­h registarsk­ih oznaka u vlasništvu 67-godišnjaki­nje pri čemu je vozilo u potpunosti izgorjelo. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđeni­h osoba nije bilo – poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia