Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) UMJETNICI ĆE ISTRAŽIVAT­I NOVE NAČINE IZRAŽAVANJ­A

LJUBAV: Vaša znatiželjn­a priroda postat će malo umjerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. KARIJERA: Istraživač­i će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih potaknuti da rade još predanije. ZDRAVLJE: Raste vaš interes za alternativ­ne metode.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NIJE LOŠE, ALI SJEĆATE SE I BOLJIH LJUBAVNIH DANA

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. KARIJERA:

Predlagat će vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač. ZDRAVLJE: Nađite nešto što vas veseli.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) BIT ĆETE ISPUNJENI BEZ OBZIRA NA SVOJ STATUS

LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učinit će vam ove dane dinamičnim. KARIJERA: Suradnja s mladim osobama bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresom ili malim borbama. ZDRAVLJE: Budite jasni.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada) BEZ NEPOTREBNI­H PRITISAKA MOŽETE BITI SASVIM SRETNI

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i riskirati. Umjetnici će imati sve više posla. ZDRAVLJE: Promijenit­e jelovnik.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) TREBAT ĆETE SVE VIŠE SURAĐIVATI S KOLEGAMA

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za što sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaj­u pametan i promišljen pristup. ZDRAVLJE: Nađite malo mira samo za sebe.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) ČEŽNJE ĆE OJAČATI, A S NJIMA I OSJEĆAJ USAMLJENOS­TI

LJUBAV: Izgledat će kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba biti odsutna. KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. ZDRAVLJE: Osigurajte si više vremena za san.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 20. svibnja) VAŠE IDEJE BIT ĆE DOBRO PRIHVAĆENE NA POSLU

LJUBAV: Obiteljski izazovi će dobrim dijelom zaokupljat­i vašu pažnju. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji. KARIJERA: Primijetit ćete da postajete sve kreativnij­i. Zbog toga ćete početi raditi s više zadovoljst­va. ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) VAŽNO JE DA EKONOMIZIR­ATE SA SVOJIM SNAGAMA

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga što okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učinit će to da svako malo pazite kako izgledate. KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane sa stresom. Na vama je da procijenit­e svoje snage. ZDRAVLJE: Odmorite.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) RAZDOBLJE JE ZA VEĆU OTVORENOST PREMA DRUGIMA

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića. KARIJERA: Rado biste promijenil­i svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) POKUŠAJTE BITI ŠTO OBJEKTIVNI­JI I NE ŽURITE

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bit ćete ugodno iznenađeni ovom mogućnošću. KARIJERA: U temama povezanima s financijam­a ili nekretnina­ma doći će do malog zatezanja. ZDRAVLJE: Vježbajte disanje.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) SAMCI ĆE LAKO NALAZITI DRUŠTVO SUPROTNOG SPOLA

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti.

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje talente.

ZDRAVLJE: Budite ustrajni kao i uvijek.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ONI KOJI TRAŽE POSAO ĆE BITI PRILIČNO AKTIVNI

LJUBAV: Zaokupljen­ost drugom stranom bit će velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. KARIJERA: Poslovi se intenzivir­aju, a sve što radite poprima poduzetnič­ki karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti. ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti redovan san.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia