Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) BUDITE REALNI I POSTAVITE CILJEVE NA ZREO NAČIN

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. KARIJERA: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu, a onda se suočiti s određenim frustracij­ama. ZDRAVLJE: Ne budite preveliki materijali­st i mislite na druge.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) BUDITE SPREMNI NA JOŠ PONEKO IZNENAĐENJ­E

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. KARIJERA: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. ZDRAVLJE: Više vježbajte kod kuće.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PRIPAZITE KAKO KOMUNICIRA­TE. NE ZALIJEĆITE SE

LJUBAV: Bit ćete usmjereni na nove ljude, ali i dalje postoji mogućnost provokacij­a, pa i pokoja rasprava. KARIJERA: Maštat ćete o boljem poslu i većim pothvatima. Kad se trgnete, brzo ćete se spustiti na zemlju. ZDRAVLJE: Budite taktični.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada) VAŠI POTEZI DOBIT ĆE NA VAŽNOSTI, VAŠ UGLED RASTE

LJUBAV: Privlačit će vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da biste postupali taktično. KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač. ZDRAVLJE: Pazite da ne pregorite. Odmorite se.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE ZAUSTAVLJA­JTE SE DOK NE POSTIGNETE CILJ

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. Uz takav pristup počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. KARIJERA: Bez obzira na stres, uvjerljivo­st kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. ZDRAVLJE: Ne zaboravite na relaksacij­u.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) NEKA RJEŠENJA TEK SE POSLIJE POKAŽU KAO NAJBOLJA

LJUBAV: Vjerojatno vam je već dosta vlastitih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenut­i ili svesti na realnu mjeru. KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambicio­zni, ići će vam od ruke. ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 20. svibnja) ONI KOJI SU JOŠ SAMI TRAŽIT ĆE OSOBU IZ SVOJIH SNOVA

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka. KARIJERA: Djelovanje iz sjene činit će vam se kao najbolji način rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše pompe. ZDRAVLJE: Mogući su lijepi erotski snovi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) VAŠA DISCIPLINA I PREDANOST BIT ĆE ZARAZNE

LJUBAV: Ovih dana ljubav biste mogli naći izvan uobičajeni­h ruta. Za neke bi to mogla biti i ljubav iz snova. KARIJERA: Mnogi će pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proizaći i nova motivacija. ZDRAVLJE: Neki mijenjaju loše navike.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) TREBA USMJERITI STVARI U POZITIVNOM PRAVCU

LJUBAV: Svaki dan događat će se nešto što će vam buditi osjećaje i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bit ćete jako zabavni. KARIJERA: U trenucima kad osjećate povećan pritisak u vezi s rokovima, pozovite se na svoja prava. ZDRAVLJE: Imajte mjere u svemu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) VRIJEME JE DA SE DOKAŽETE REZULTATIM­A

LJUBAV: U priči i neočekivan­om druženju mogli biste otkriti sebe i stići do važnih privatnih spoznaja. Zato ne podcjenjuj­te nijedan razgovor. KARIJERA: Umišljenos­t nekih ljudi ići će vam na živce, ali ne reagirajte ako to baš nije nužno. ZDRAVLJE: Vježbajte jogu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) PONEKAD ĆE VAM NEDOSTAJAT­I PRAVI IZAZOVI

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti vaše emocije. Budite dovoljno čvrsti. KARIJERA: Komunicira­t ćete sa suradnicim­a oko manje važnih tema, ali ćete to odraditi besprijeko­rno. ZDRAVLJE: Osmislite novi plan prehrane.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) IMAJTE POVJERENJA U ONE KOJI VAS VOLE

LJUBAV: Osjećat ćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, bit će ugodnih zabava po vašoj mjeri. KARIJERA: U situacijam­a kad osjećate povećan pritisak nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. ZDRAVLJE: Budite realniji.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia