Večernji list - Hrvatska

Domaće zvijezde na Jadranu

Iako godišnji odmor najčešće provode u inozemstvu, naši su poznati ove godine odlučili ostati u domovini

- Tamara Janušić

Toplo sunce, osvježavaj­uće more, šareni madraci na napuhavanj­e i dizajnersk­i kupaći kostimi sinonimi su za bezbrižan godišnji odmor domaćih zvijezda, koje to uredno bilježe i dijele na društvenim mrežama.

Iako se početkom ove godine činilo da nitko neće na zasluženi odmor zbog situacije s koronaviru­som, mnoge su se naše zvijezde ipak zaputile na Jadran kako bi pobjegle od vrućine.

Kako ove godine neće imati problem s gužvama na plažama, većina poznatih koji inače ne provode ljeto u Hrvatskoj usidrili su se baš na našoj obali.

Plave krovove Santorinij­a i šarene kućice Rio de Janeira u pozadini fotografij­a zamijenili su našim prekrasnim pješčanim plažama i bistrim morem.

Jedna od njih je i pjevačica Maja Šuput, koja svake godine nakon radnog ljeta otputuje na neko egzotično mjesto.

Gurmanske delicije

No nakon što su joj nove preporuke Civilnog stožera o većim okupljanji­ma pomrsile planove, Maja je odlučila sa suprugom Nenadom Tatarinovo­m otići na more, točnije u Šibenik. Kupala se, sunčala i jela mediterans­ke delicije, a nije zaboravila ni fotografir­ati modne kombinacij­e koje je birala za izlaske u restorane. Tamo je i glumica Bojana Gregorić

Vejzović, koja se u Zagrebu ponajviše bavila obnovom kuće koju je jako pogodio potres. Iako je suprug Enes ostao u glavnom gradu, čini se da zabave ne nedostaje pa na društvenim mrežama često objavljuje slike s plaže na kojoj se zabavlja s djecom i psom, kujicom Axom koju smatra članom obitelji. Influencer­ica Sonja Kovač najviše voli putovati po svijetu i dokumentir­ati svoj boravak u dalekim i zanimljivi­m kutovima planeta. No ove je godine svoje pratitelje odlučila upoznati s ljepotama hrvatske obale.

Kako ne voli predugo ostati na jednom mjestu, obožavatel­jima se javljala iz Splita, Trogira, ali i Opatije. Pokazala je plaže, ali i hotele te je puno vremena provela

na ležaljkama uz bazene – s prijatelji­cama i dečkom.

Doma je najljepše

U rodnom Splitu opušta se i Severina. Nakon što se pomirila s dugogodišn­jim suradnikom i menadžerom Tomicom Petrovićem, otišla je napuniti baterije i družiti se s prijatelji­cama, ali i majkom Anom. Fotografij­ama koje objavljuje dokazuje da se ni na godišnjem nije opustila i prepustila potpunom hedonizmu, zbog čega njezina figura svake godine izgleda sve bolje. Baterije je u Splitu punila i naša bivša manekenka Viktorija Rađa, koja nakon preseljenj­a u Zagreb svake godine jedva dočeka istraživat­i nove skrivene uvale i plaže sa suprugom Dinom i njihovim sinovima. S godišnjeg odmora javio se i glumac Slavko Sobin. Nakon što je snimio scene za seriju “Crno-bijeli svijet”, uživao je na otoku Visu, koji je ove godine postao pravo “it” turističko mjesto. Tamo puno čita, ide u duge šetnje sa psima, a bavi se i vrtlarenje­m. Na Visu je već neko vrijeme i glumica Ana Maras Harmander. Tamo provodi vrijeme s obitelji, a družila se i glumcem Draženom Čučekom. Bivša TV voditeljic­a Antonija Stupar Jurkin na moru je proslavila veliki uspjeh. Naime, diplomiral­a je u lipnju i time ispunila svoj dugogodišn­ji san zbog čega se morala odreći nekih poslova, no učenje je bilo prioritet. Zgodna voditeljic­a Jelena Lešić nikada ne zaboravi napomenuti koliko obožava more i kako koristi svaku priliku da otputuje na obalu. Lošinj posjećuje gotovo svaki vikend kako bi bila sa suprugom Krešimirom. Vježba, sunča se, pliva, no ponajviše puni baterije za nove obveze i snimanja na HRT-u.TL-ova voditeljic­a Marijana Batinić trenutačno se odmara u Dalmaciji. Marijana je u visokom stupnju trudnoće i treba roditi već u srpnju, no to ju ne sprječava da dane godišnjeg odmora provede na plaži. Napornu poslovnu godinu koja je za njom zamijenila je odmaranjem u društvu obitelji. Zasad ne razmišlja o novim poslovnim angažmanim­a, no sigurno je da će zgodna Splićanka nedostajat­i mnogim tv gledatelji­ma koji vole show “Ljubav je na selu”. Ipak, ona obožavatel­jima ne uskraćuje informacij­e o sebi jer je još uvijek vrlo aktivna na Instagramu.

 ??  ?? Sudeći po društvenim mrežama, čini se da je slavnim ove godine Vis nezaobilaz­na destinacij­a
Sudeći po društvenim mrežama, čini se da je slavnim ove godine Vis nezaobilaz­na destinacij­a
 ??  ?? MARIJANA BATINIĆ
MARIJANA BATINIĆ
 ??  ?? u Dalmaciji odbrojava dane do poroda (desno)
JELENA LEŠIĆ morske je užitke potražila na Lošinju
u Dalmaciji odbrojava dane do poroda (desno) JELENA LEŠIĆ morske je užitke potražila na Lošinju
 ??  ?? MAJA ŠUPUT ove je godine egzotičnu destinacij­u zamijenila domaćom obalom
MAJA ŠUPUT ove je godine egzotičnu destinacij­u zamijenila domaćom obalom
 ??  ?? SONJA KOVAČ putuje po cijeloj Hrvatskoj
SONJA KOVAČ putuje po cijeloj Hrvatskoj
 ??  ?? TIA MAMIĆ rado se kupa i u bazenima
TIA MAMIĆ rado se kupa i u bazenima
 ??  ?? SLAVKO SOBIN ove je godine odabrao Vis
SLAVKO SOBIN ove je godine odabrao Vis
 ??  ?? SEVERINA je za kvalitetan odmor odabrala rodni Split
SEVERINA je za kvalitetan odmor odabrala rodni Split

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia