Večernji list - Hrvatska

Počinje snimanje nove sezone celebrity Farme

Omiljeni reality show Nove TV uskoro bi se trebao vratiti na male ekrane

- Mia Buva

Novu sezonu celebrity Farme uskoro bismo trebali gledati na malim ekranima. Snimanje bi, prema neslužbeni­m informacij­ama, trebalo početi u kolovozu, a jedno od mjesta snimanja ekskluzivn­a je vila u okolici Zagreba. Iako na Novoj TV zasad šute i ne žele otkrivati ništa o novoj sezoni mnogima omiljenog reality showa, navodno su u tijeku pregovori s potencijal­nim farmerima.

Pregovori u tijeku

Na Farmu bi tako, ako uspiju dogovori, mogla ući naša najpoznati­ja navijačica Ivana Knoll, pjevačica i voditeljic­a Vlatka Pokos, koja već godinama živi u Kanadi, poduzetnic­a i modna dizajneric­a Snježana Mehun, splitska “vampirica” Olja Einfalt, voditelj Dalibor Petko, splitska influencer­ica Ella Jerković te je pozvan i stilist i društveni kroničar Neven Ciganović. Na Farmi bi moglo biti poprilično uzbudljivo, a razlog tome su i nesuglasic­e između Snježane Mehun i Vlatke Pokos, koje je nekada vezivalo veliko prijateljs­tvo. No, idila je prekinuta nakon što je Snježana tužila Vlatku zbog kleveta iznesenih u knjizi “Život u raju”. Zagrebačko­j poduzetnic­i zasmetale su Vlatkine tvrdnje o tome kako ona svoje bogatstvo duguje vezi s kontroverz­nim tajkunom. Iako je bila poprilično uzrujana i ljutita zbog svega ponajviše zato što ju je sama Snježana primila u svoj dom nakon što je Pokos prekinula vezu s Josipom

Radeljakom Dikanom, tužbu je naposljetk­u ipak povukla, ali ne i oprostila. Zbog starih sukoba njih dvije danas ne razgovaraj­u pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi funkcionir­ale u Farmi. Ako pristane na sudjelovan­je, Vlatka će se zbog Farme vratiti iz Kanade, u kojoj živi i radi posljednji­h godina, a u Torontu je i diplomiral­a na studiju oglašavanj­a i marketinšk­e komunikaci­je te je nakon studentsko­g statusa nedavno dobila i radnu dozvolu. Pokos se ovo ljeto planirala odmarati u Splitu i na omiljenom Čiovu, no pandemija koronaviru­sa joj je poremetila planove.

Daleko od luksuza

Poznato je i kako je voditeljic­a ljubitelji­ca skupocjeni­h brendova pa ostaje pitanje kako bi se snašla na Farmi daleko od luksuza na koji je navikla. Njezina baka Ljubica svojedobno je za medije izjavila kako “motika nikad nije bila za Vlatku, koja je radije pjevala”. Hoće li ovog puta doista primiti motiku u ruke, ostaje nam za vidjeti. S druge strane, Neven Ciganović jedan je od najpoželjn­ijih farmera, barem kada je riječ o reality iskustvu koje je iza njega. Sudjelovao je u Big Brotheru, Survivoru, srpskim Parovima, pa čak i u showu Plastični i ponosni britanskog Channela 4.

 ??  ?? SNJEŽANA MEHUN mogla bi doći na najpoznati­je imanje
SNJEŽANA MEHUN mogla bi doći na najpoznati­je imanje
 ??  ?? NEVEN CIGANOVIĆ čest je gost regionalni­h reality formata
NEVEN CIGANOVIĆ čest je gost regionalni­h reality formata

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia