Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) POSTAJAT ĆETE SVE POTREBNIJI ONIMA S KOJIMA RADITE

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. KARIJERA: Možda će vam se učiniti da se vaša stručnost ne vrednuje onako kako treba. Ali to nije tako. ZDRAVLJE: Više se krećite.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) OPUŠTENOST VAM MOŽDA DONESE I NOVU LJUBAV

LJUBAV: Vaša potreba za društvom bit će prilično naglašena, pa ćete svako malo izlaziti van. KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, sve ćete više shvaćati da one neopipljiv­e teme sve više dobivaju na značaju. ZDRAVLJE: Idite tamo gdje se osjećate dobro.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) ZAVRŠIT ĆETE NEKE PRIČE I OKRENUTI NOVI LIST

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivn­o privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakteris­tičan je po tome. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) NEKI ĆE SE POKAZATI KAO DOBRI SAVJETNICI

LJUBAV: Vaše čežnje bit će jake, a vi prepušteni sami sebi. Vezani će osjećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnost­ima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć. ZDRAVLJE: Nervoza.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) ČINITE ONO ŠTO VAMA ODGOVARA. NE NAPREŽITE SE

LJUBAV: Nikako da dočekate svoju ljubavnu renesansu. Pokušajte gledati na život s više humora i otvorite se za ljude. KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. ZDRAVLJE: Organizira­jte izlet u prirodu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) SAMCI ĆE PONEKAD PRENAGLITI U UDVARANJIM­A

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom. KARIJERA: To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. ZDRAVLJE: Imate dovoljno tjelesne snage i energije.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) RAZMIŠLJAT ĆETE O SMISLU ŽIVOTA

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. KARIJERA: Djelovat ćete na raznim frontama, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. ZDRAVLJE: Opuštajte se.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) ZANEMARITE BRIGE BAVEĆI SE ONIM ŠTO VOLITE

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekom drugom planetu. Osjećaj usamljenos­ti i frustriran­osti bit će blag. KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostavit­i kontakte s ljudima koji rade na drugom kontinentu. ZDRAVLJE: Budite suzdržanij­i.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) BIT ĆETE ZADOVOLJNI I BEZ VELIKIH PROHTJEVA

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnosti­ma uživajući nečiju naklonost. KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i marljivost­i. ZDRAVLJE: Uživajte u životu i u prirodi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) PRED VAMA JE NEŠTO POTPUNO NOVO I NEDEFINIRA­NO

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da se uljepšate, a primijetit ćete i to da vas osobe suprotnog spola stalno odmjeravaj­u. KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirat­i. Prepustite vremenu neka radi za vas. ZDRAVLJE: Vježbajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) PAŽLJIVO OSLUŠKUJTE SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkad vaše ljubavno raspoložen­je splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljst­va. KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. ZDRAVLJE:

Uskoro dolazi vidljivo poboljšanj­e.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) NE ODGOVARAJT­E NA SVAKU PROVOKACIJ­U

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanj­a u vezama, ali još uvijek ćete dolaziti u iskušenja svađa. KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke. ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s hranom i pićem.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia