Večernji list - Hrvatska

Otvaram estetsku kliniku, nudit ćemo zahvate koje rade Kardashian­ke

- Samir Milla

Neven Ciganović gost je prvog Podcasta Večernjeg lista, koji možete gledati večeras u 21 sat na YouTube kanalu i webu Večernjeg lista. Modni stilist i društveni kroničar govorit će o aktualnim temama, ali i otkriti neke dosad zanimljive detalje iz svog života.

Severina na ruci

Cigi je proteklih mjeseci često pisao o Marku Grubniću i njegovim fotografij­ama dorađenima u photoshopu, a kolega stilist najavio je kako će ga tužiti. Je li doista zaljubljen u Grubnića i kako gleda na njegovu tužbu, otkrit će nam ekskluzivn­o ispred kamera. Ciganović je dosad sudjelovao u nekoliko reality showova, a posebno se pamti njegovo sudjelovan­je u Survivoru kada je kazao kako mu je to jedno od najgorih iskustava u životu. Saznat ćemo misli li i dalje tako i je li istina da će uskoro ponovno sudjelovat­i u reality showu – na celebrity Farmi. Naime, poznato je da stilist voli davati neodređene odgovore koji se onda u javnosti različito tumače, ali on se nikada ne zamara objašnjava­njem ili demantiran­jem. Sve ga to, uvijek kaže, prilično zabavlja.

Ciganović će u Podcastu govoriti o svojim tetovažama te zašto je na ruci tetovirao lik Severine, a posebno će zanimljivo biti čuti i koliko je napravio plastičnih operacija te kako su zbog problema nakon jedne operacije o njemu pisali svjetski mediji. Pionir plastičnih operacija u Hrvatskoj ekskluzivn­o nam je najavio da će ove jeseni u Zagrebu otvoriti kliniku u kojoj će se raditi operacije dosad neviđene u Hrvatskoj. – Riječ je o suradnji s Poliklinik­om Ribnjak, koja će odvojiti svoj estetski dio u novu kliniku Ageless Medical Aesthetic. U njoj ćemo raditi s vrhunskim liječnicim­a, stručnjaci­ma u svom području. Nudit ćemo zahvate koje nemate u drugim klinikama u Hrvatskoj poput mačkastih očiju ili podizanja gornje usne. Tim lip liftom postignete sličan efekt kao s filerima, ali je puno prirodniji izgled i rezultat je trajan – otkrio nam je Cigi. Od tehnika koje još izdvaja tu su konturiran­je lica i posebna tehnika baby Barbie nosa.

Konzultant za ljepotu

– To su sve zahvati koji su jako traženi u svijetu i sve su se svjetske klinike njima okrenule. Riječ je o zahvatima koje su popularizi­rale svjetske zvijezde poput klana Kardashian – kaže Ciganović, koji će voditi kliniku i biti konzultant za zahvate. – Pacijenti će sa mnom moći kontaktira­ti mailom o svemu što je povezano sa zahvatom koji ih zanima. Obišao sam dosta svjetskih klinika i u dosta njih sam radio kao savjetnik. Znam puno o tom svijetu, a sve je počelo nakon što se o meni pisalo u svjetskim medijima zbog jedne operacije – kazao je Cigi, koji je najavio otvaranje klinike u rujnu. A što nam je još rekao, saznat ćete večeras u 21 sat na našem Podcastu.

Cigi je često pisao o Marku Grubniću, a nama je odao je li doista zaljubljen u njega

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? MODNI STILIST našem je novinaru otkrio hoće li sudjelovat­i u Farmi, kako se pisalo proteklih dana
MODNI STILIST našem je novinaru otkrio hoće li sudjelovat­i u Farmi, kako se pisalo proteklih dana
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia