Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) DANAS ĆETE NEKOME PROGLEDATI KROZ PRSTE

LJUBAV: Bit ćete snažno povezani s voljenom osobom kroz razumijeva­nje i razmjenu osjećaja. Bit će vam lijepo. KARIJERA: Suradnja s drugima razvijat će se dobro ako budete i dalje uspijevali razlučiti tko je tko u cijeloj priči. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) TREBA JEDNOSTAVN­O IZDRŽATI OVAJ PERIOD

LJUBAV: Koliko god se vi trudili, ni danas nećete osjetiti ono emotivno ispunjenje o kojem sanjate. KARIJERA: Pred vama je vrlo poticajan dan za svaki posao. Što god poduzeli, razvijat će se iznad vaših očekivanja. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošećite na svježem zraku.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) BIT ĆETE ZAOKUPLJEN­I LJUDIMA NA DOBAR NAČIN

LJUBAV: Mnogi susreti izmamit će osmijeh na vaše lice. Ljudi su vam skloni, a vi sami rado ćete izaći van. KARIJERA: Možete se upustiti u gotovo svaki posao jer će zvijezde podržavati razvoj vaše karijere. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite zreli i suzdržani.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) NEKI ĆE DOBITI NOVAC KOJI SU DUGO ČEKALI

LJUBAV: Uz svoju sadašnju sklonost kad idealizaci­ji voljene osobe, vi ćete bez ikakvih problema nadvladati manje nesporazum­e. KARIJERA: Odličan je dan za poboljšanj­e financijsk­ih prilika. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte se previše odmarati.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) PADAJU VAM NA PAMET SASVIM OTKAČENE IDEJE

LJUBAV: Danas ćete poželjeti pobjeći od svega i malo se provesti s društvom. Okolnosti će vam to dopustiti. KARIJERA: Bit ćete skloni unositi emocije u posao. To je dobro ako se bavite umjetnošću. ZDRAVLJE I SAVJET: Poučite mlađe od sebe.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) DANAS ĆETE BITI SKLONI IDEALIZIRA­NJU VOLJENE OSOBE

LJUBAV: Bez previše riječi vi ćete biti okrenuti onom pozitivnom i plemenitom u vašem odnosu, a ostalo ćete zanemariti. KARIJERA: Važniji poslovi razvijaju se dobro, a na vama je da prezentira­te nešto novo. ZDRAVLJE I SAVJET: Pređite s riječi na djela.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) KUĆNE AKTIVNOSTI NAKRATKO ĆE VAM USPORITI TEMPO

LJUBAV: Današnje ljubavne frustracij­e zanemarit ćete ako se posvetite poslu ili hobijima. Neki će se radije osamiti. KARIJERA: Danas ćete voditi intenzivnu koresponde­nciju s kolegama. Izgledna je veća količina emailova i poruka. ZDRAVLJE I SAVJET: Melankolij­a.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) NE ČEPRKAJTE TAMO GDJE BAŠ NE TREBA

LJUBAV: Imat ćete povjerenja u ljude i dopuštati mnogima da vam se približe. Za samce će to biti odlične prilike. KARIJERA: Na radnom mjestu bit će vam ugodno, a radit ćete s užitkom. Vaša karijera razvija se dobro. ZDRAVLJE I SAVJET: Stabilno.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) JEDAN DIO POSLA ODRAĐIVAT ĆETE RUTINSKI

LJUBAV: Vaš ljubavni život i danas će se razvijati iznad očekivanja. Male peripetije moguće su oko vaše samohvale. KARIJERA: Zanimat će vas sve što je kreativno i što u sebi uključuje stvaranje. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite realniji u procjenama osoba oko vas.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) IZAĐITE, PROŠEĆITE, OTVORITE SE ZA LJUDE

LJUBAV: Izvrstan je dan za komunikaci­ju i neobavezna druženja uz kavicu. KARIJERA: Morate jasno razlikovat­i svoje suradnike. Jedni bi dali sve za vas, dok bi vas drugi htjeli samo provocirat­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Spavajte koliko možete.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) NAĐITE PET MINUTA ZA SEBE U SAMOĆI

LJUBAV: Vaš ljubavni život sve je bogatiji, a vi sve zavodljivi­ji. Bilo da ste u paru, bilo sami, primijećen­i ste od drugih. KARIJERA: Vjerojatno ćete biti svjedok manje svađe između vaših šefova i vaših suradnika. ZDRAVLJE I SAVJET: Moguća glavobolja.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) MNOGIMA ĆE IZGLEDATI DA MOGU POKRENUTI BRDA

LJUBAV: Danas je sjajan dan za druženja i zbližavanj­a. Odvojite dio slobodnog vremena i pođite među ljude. KARIJERA: Mala nadmudriva­nja sa šefovima mogla bi dati rezultate, ali će vas i živčano iscrpiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Jačate iz dana u dan.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia