Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) ELEGANTNO I UČINKOVITO ĆETE RJEŠAVATI POSLOVE

LJUBAV: Možda ćete osjetiti iznenadni poriv da mijenajte stvari iz temelja, ali pričekajte, jer je on prolazan. KARIJERA: Elegantnim potezima uspjet ćete riješiti većinu svojih današnjih radnih zadataka. Bit ćete učinkoviti. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite na sport.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) DAN JE ZA OSTATI KOD KUĆE I OPUŠTANJE S PARTNEROM

LJUBAV: Oni u vezama gledat će da što više vremena provedu kod kuće zajedno s partnerom i tu se opuste od svega. KARIJERA: Što se posla tiče danas, spremni ste ga prepustiti drugima, a sami biste se rado „šlepali“. ZDRAVLJE I SAVJET: Boravite na svježem zraku.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NEMOJTE LUPAATI GLAVOM O ZID, PRIZNAJTE DA NE IDE

LJUBAV: Već vam je dosadilo da lupate glavom o zid. Bolje je strpjeti se, nego na silu tražiti ljubav.KARIJERA: Neke stvari su vam potpuno jasne i bez obzira što vjerojatno nećete izraziti svoje spoznaje, gradite smion plan u glavi. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivij­i.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SAVJET DANA: NJEGUJTE SVOJA PRIJATELJS­TVA

LJUBAV: Dvojit ćete kako se postaviti u jednom osobnom odnosu. Boli vas što ste provociran­i, ali volite. KARIJERA: Nedostaju vam senzacije, pa ćete razmisliti kako izazvati skandal na poslu kojim ćete promovirat­i sebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Njegujte prijateljs­tva.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) ČVRSTO STOJITE NA ZEMLJI, NIŠTA VAS NE MOŽE SMESTI

LJUBAV: Uspjet ćete nadvladati svoje unutrašnje porive za promjenom i naći zajednički jezik s voljenom osobom. KARIJERA: Čvrsto stojite na zemlji i teško da vas išta može odvratiti od vašeg plana. Sigurni ste u sebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite više hedonist.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) DOBAR JE DAN ZA LJUBAV I RAZVIJANJE VEZE

LJUBAV: Bliži ste jedno drugom, možete prošetati, izaći među ljude ili pozvati drutšvo k sebi doma. Veza se razvija.. KARIJERA: Neopipljiv­i poslovi ići će vam od ruke, a u konkretnim stvarima malo ćete zabušavati. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate pravo na zabavu.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) USPOSTAVIT ĆETE RAVNOTEŽU U SVOJOJ VEZI

LJUBAV: Skinut ćete s dnevnog reda sitne čarke i nesuglasic­e proteklih dana i opet uspostavit­i ravnotežu u vezi. KARIJERA: Ono što ste postigli, postigli ste. Ne treba to sve opet analizirat­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se, ali se i saberite.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) IMAT ĆETE “TREĆE” OKO ZA LJUDE OKO SEBE

LJUBAV: Danas ćete se primiriti i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. To će biti mudro, pa ćete i uspjeti uživati u onom što imate. KARIJERA: To što vi znate neke stvari o nekim ljudima rezultat je vaše sposobnost­i da ih dokučite. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemir i nervoza.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NE FORSIRAJTE NIŠTA, STVARI ĆE SE RIJEŠITI SAME OD SEBE

LJUBAV: Dolazite u iskušenje da brzo riješite dvojbe partnera, ali ne forsirajte ništa. Stvari rasplesti same od sebe. KARIJERA: Izgurali ste još jednu malu pobjedu, ali ne forsirajte nametanje svog mišljenja drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se već jednom.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) MNOGO VAS ZAOKUPLJA, NO VI STE U SVOM SVIJETU SNOVA

LJUBAV: Imat ćete potrebu prošetati na svježem zraku, a voljena osoba će vas slijediti. Bit će to zaista zdravo. KARIJERA: Toliko vas toga zaokuplja, a ničega da se prihvatite čvrsto. Danas ćete ploviti u svom svijetu iluzija. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se onom što volite.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOBIT ĆETE PORUKE IZ INOZEMSTVA, A MOŽDA I PONUDE

LJUBAV: Moguće je da će vas partner danas malo zabrinuti zato jer će pod svaku cijenu željeti nešto riješiti. KARIJERA: Ako otvorite svoj mail, vidjet ćete niz poruka iz inozemstva. Neke sadrže i poslovne ponude. ZDRAVLJE I SAVJET: Mali stresovi.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) DANAS VAM SE NA POSLU BAŠ I NEĆE DATI RADITI

LJUBAV: Ako izađete van među ljude, osjetit ćete olakšanje. Stoga prihvatite poziv za druženje bez obveza. KARIJERA: Teško da će itko od vas danas ozbiljnije misliti o poslu. Ako ima takvih, i oni će raditi labavije. ZDRAVLJE I SAVJET: Izađite u kino.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia