Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) DANAS ĆETE HTJETI POBJEĆI U SVOJ MALI SVIJET MAŠTE

LJUBAV: Većina vas danas će se povući u svoj svijet mašte i tu će vrtjeti svoj film. Bit će to utočište od stvarnosti. KARIJERA: Ne želite da vas uspoređuju s drugima, ali za takvu unikatnu poziciju treba se i potruditi. ZDRAVLJE: Dobro se naspavajte.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) DAN PROVEDITE U UGODNOM RAZGOVORU S VOLJENIMA

LJUBAV: Ovaj dan pun obećanja provest ćete u ugodnom čavrljanju s voljenom osobom. Razumjet ćete se.KARIJERA: Na poslu se neće događati ništa posebno novo. Vaša znanja doći će do izražaja čak i u malim stvarima. ZDRAVLJE: Uglavnom možete sve.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DAN JE ZA NOVE POBJEDE U POSLOVNOJ ARENI

LJUBAV: Pred vama je dan kad ćete morati biti malo pažljiviji s voljenom osobom. Poklonite joj neki mali dar. KARIJERA: Krećete u nova osvajanja konkretnih rezultata. Radi se o novcu. Osmišljava­te nov način zarade. ZDRAVLJE: Družit ćete se s mladima.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) NA POSLU ĆETE BITI SPRETNI, SNALAŽLJIV­I I PRONICLJIV­I

LJUBAV: Imat ćete dovoljno snage i optimizma da nadvladate ovu prazinu koja vas muči već neko vrijeme. KARIJERA: Bit ćete spretni i snalažljiv­i, a u isto vrijeme sposobni čitati između redova. Dobro ćete procjenjiv­ati stvari. ZDRAVLJE: Više se krećite.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) BIT ĆE EMOTIVNO BURAN DAN. SMIRITE SE ŠETNJOM

LJUBAV: Vaša emotivnost danas će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti. KARIJERA: Danas ste rastrgani između više opcija. Pokušajte se usredotoči­ti na svoj dio posla i ne pitajte previše za druge. ZDRAVLJE: Prošetajte prije spavanja.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) SAMCI BI MOGLI UPOZNATI NEKOG NOVOG I ZANIMLJIVO­G

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu samcima bi mogla donijeti novo poznanstvo koje obećava nešto više. KARIJERA: Lakoća s kojom radite neće biti proporcion­alna vašim rezultatim­a. Stoga će netko pitati da li radite dobro. ZDRAVLJE: Imate dovoljno snage.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NEĆE BITI PREPREKA ZA VAŠE LJUBAVNE ZAMISLI

LJUBAV: Nema prepreka za vaše ljubavne zamisli. Voljena osoba podržat će svaku vašu ideju, pa makar ona bila i ludost. KARIJERA: U nekima od vas čuči konzervati­vac koji ne da onoj drugoj naprednijo­j strani da se razvije. ZDRAVLJE: Malo kontrole bilo bi poželjno.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) KOMUNIKACI­JA S POSLOVNIM KOLEGIMA BIT ĆE JAKO DOBRA

LJUBAV: Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to nje može „na gumb“. Potrebno je strpljenje i tolerancij­a.KARIJERA: Dobro ćete komunicira­ti sa svojim suradnicim­a. Neki će vam povjeriti svoje brige ili nezadovolj­stvo poslom. ZDRAVLJE: Ne idite preko svojih granica.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NEMOJTE RADITI PROBLEME ONDJE GDJE IH ZAISTA NEMA

LJUBAV: Male ljubavne frustracij­e protegnut će se i na današnji dan. Uz takt i strpljenje sve ćete uspjeti riješiti. KARIJERA: Ne pravite buku ako to nije nužno. Svaki posao može se obaviti jednako učinkovito i u tišini. ZDRAVLJE: Ne tugujte za prošlošću.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) CIJENJENI STE ZBOG SVOG VELIKOG POSLOVNO ZNANJA

LJUBAV: Ohrabreni prethodnim danima, vi ćete danas pokazati maksimalnu ljubaznost u privatnim odnosima. KARIJERA: Cijenjeni ste zbog svog znanja. Bit ćete svjesni toga, a neki i ponosni. Danas otkrivate nove tajne. ZDRAVLJE: Prošetajte na zraku.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DANAS BISTE SE MOGLI OSJEĆATI MALO FRUSTRIRAN­O

LJUBAV: U osobnim odnosima danas biste se mogli osjećati pomalo frustriran­o. Znate da može oblje, ali okolnosti ne daju. KARIJERA: Možda će vam se činiti da vas provociraj­u, ali zapravo vas žele bolje pokrenuti. Pokažite svoje ambicije. ZDRAVLJE: Emotivne frustracij­e.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) NAPETO JE U POSLOVNOJ, ALI I U LJUBAVNOJ SFERI

LJUBAV: Nećete baš biti vješti u izražavanj­u svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni. KARIJERA: Moguće je da ćete se na poslu osjećati kao da ste razapeti na križ. ZDRAVLJE: Vrijeme je da odrastete.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia