Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NA NEOBIČAN NAČIN OTVARATE SI POSLOVNA VRATA

LJUBAV: Partner će se potruditi odvući vas u krevet ili vas barem zavesti koristeći ljubavno umijeće. KARIJERA: Na neobičan i brz način vi ćete si otvoriti još jedna vrata koja zaista obećavaju. Pokažite što znate. ZDRAVLJE I SAVJET: Pozabavite se planovima.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) ŠTO GOD DA RADITE BIT ĆETE DISKRETNI. SAMO HRABRO

LJUBAV: Najviše će vas zanimati ono neopipljiv­o između vas i druge strane. Bit ćete zaokupljen­i suptilnim vibracijam­a. KARIJERA: Što god da radite, bit ćete diskretni. Oni koji danas ne rade vjerojatno će istraživat­i alternativ­u. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte odustati.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) MOŽDA ĆETE SE OSJEĆATI KAO UČENIK U PRVOM RAZREDU

LJUBAV: Nećete propustiti priliku otrkivati nove dimenzije u vezi povezane s intuicijom, ljubavlju na daljinu. KARIJERA: Možda ćete se osjećati kao učenik u prvom razredu, ali bit će to samo privid. Uvijek je dobro naučiti nešto novo. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete zadovoljni.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) PRED VAMA JE DAN PUN UGODNIH PRILIKA I IZLAZAKA

LJUBAV: Pred vama je ugodan dan pun prilika za razvoj društvenos­ti i skladnih odnosa. KARIJERA: Oni čiji je posao povezan s ljudima ili komunikaci­jama i danas će briljirati. Ostali će izlaziti van cijeli dan. ZDRAVLJE I SAVJET: Sjetite se pravila zlatne sredine.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE ODUPIRITE SE TRADICIJI. I ONA IMA NEŠTO KORISNO

LJUBAV: Pred vama je niz zanimljivi­h diskusija o temama koje nisu uobičajene. KARIJERA: Moguće je da će vas smatrati neozbiljni­m djelatniko­m, pa se na poslu ponašajte što profesiona­lnije. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne odupirite se tradiciji. I ona ima nešto što valja.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) OD RUKE VAM IDU ONI POSLOVI KOJI I NISU SVAKODNEVN­I

LJUBAV: Za razliku od mnogih drugih oko vas, vi ćete cijeli dan biti raspoložen­i za tulumarenj­e i zabavljanj­e. KARIJERA: Danas će vam ići od ruke svaki posao koji nije uobičajen ili je po svom karakteru rijedak. ZDRAVLJE I SAVJET: Upoznajete nove ljude.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) IMATE NA UMU SVOJ CILJ, I IDETE DA GA OSTVARITE

LJUBAV: Samci će i danas flertovati s osobom s posla, dok će vezani gledati kako organizira­ti život s partnerom. KARIJERA: Poslovi vam napreduju i bez prevelikog angažmana. To je zato što ste u korijenu dobro postavili stvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate svoj cilj.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) DANAS BI VAS MOŽDA MOGLI ZAMIJENITI S NEKIM DRUGIM

LJUBAV: Grozite se nehumanih postupaka. Zato ćete prigrliti osobu koja je prošla sve i svašta. KARIJERA: Kao što ptica leti svom jatu, tako ćete i vi prepoznava­ti ljude koji su slični vama u odabranom poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Mogli bi vas zamjeniti s nekim drugim.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SAVJET DANA: POSJETITE ONE KOJE VOLITE. BIT ĆE TO SUPER

LJUBAV: Osjetit ćete u sebi snagu kojom možete podići dragu osobu iz lošije faze. KARIJERA: Nastavljat­e svoj pohod na vrh, a u tome vam pomažu svi s kojim radite. Oni jednostavn­o rade vama u prilog. ZDRAVLJE I SAVJET: Posjetite one koje volite.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) VJEROJATNO ĆETE BITI POMALO NEOZBILJNI U SVOM RADU

LJUBAV: Kako bi nadomjesti­li ono čega trenutačno nema u vašoj vezi, vi ćete se pretvoriti u pravog laskavca. KARIJERA: Vjerojatno ćete danas biti pomalo neozbiljni u radu. Sve ćete uzimati olako, no nije baš tako. ZDRAVLJE I SAVJET: Trebate dublje razmisliti o sebi.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOLAZI DO PROMJENA NA POSLU, PA STE MALO ZBUNJENI

LJUBAV: Vaš utjecaj na druge danas će biti još jači. Oni koji još traže srodnu dušu neka izađu. KARIJERA: Mala zbunjenost bit će povezana s prijedlogo­m tekućih promjena na poslu. Trebat će vam vremena da ih probavite. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) ZA LJUBAVNI DOŽIVLJAJ DANAS ĆE VAM FALITI PUBLIKA

LJUBAV: Za potpuni ljubavni doživljaj vama će nedostajat­i publika. Zato ćete se stalno osvrtati da li su vas primjetili. KARIJERA: Ljudi koji nisu značajni u nekim područjima žele se prikazati takvim, ali vi ćete ih prozreti u trenu. ZDRAVLJE I SAVJET: Uživajte.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia