Večernji list - Hrvatska

Eurosong ipak pred publikom

Gledatelji će morati pokazati negativan nalaz na koronaviru­s prije ulaska

-

Nizozemska vlada dopustit će da se ovogodišnj­e natjecanje za najbolju pjesmu Europe održi uz prisutnost 3500 gledatelja u dvorani Ahoy u Rotterdamu. Na žalost, internacio­nalnih fanova, u publici će biti samo Nizozemci s obzirom na to da je njihova vlada ograničila putovanja u zemlju i izvan nje uradi zabave. Dvorana će moći će biti popunjena dopola, a gledatelji će trebati pokazati negativan nalaz na koronaviru­s prije ulaska, pa neće biti potrebe za socijalnim distancira­njem u dvorani. – Pozdravlja­mo ovu odluku nizozemske vlade i mogućnost da možemo pozvati obožavatel­je da nam se pridruže na Eurosongu – kazao je Martin Österdahl, izvršni supervizor Eurosonga.

– Razmotrit ćemo opcije koje su sada dostupne i najaviti više detalja u idućim tjednima o tome kako možemo sigurno primiti publiku u dvoranu Ahoy u Rotterdamu ako to situacija dopusti. Zdravlje i sigurnost prisutnih naš su prioritet. Kao što je već najavljeno, sva izaslanstv­a, umjetnici i produkcijs­ka ekipa slijedit će strogi protokol i ni pod kojim uvjetima neće dolaziti u kontakt s publikom – dodao je Österdahl.

Ovog je tjedna objavljen i redoslijed izvođenja pjesama u polufinali­ma. Hrvatska predstavni­ca Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock” nastupa deseta u prvom polufinalu, među 16 zemalja.(sam)

 ??  ?? ALBINA GRČIĆ nastupit će sa skladbom “Tick-Tock” prvog polufinaln­og dana, a na redu je deseta
ALBINA GRČIĆ nastupit će sa skladbom “Tick-Tock” prvog polufinaln­og dana, a na redu je deseta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia