Večernji list - Hrvatska

UniCredit Bank proglašen najboljom podskrbnič­kom bankom u BiH

Nagrade za svaku regiju i državu određuje uredništvo magazina Global Finance, uzimajući u obzir istraživan­je tržišta, doprinos stručnih izvora i korisnika podskrbnič­kih usluga, kao i prijave banaka...

- “Nastavit ćemo predano raditi na unaprjeđen­jima i digitalnim rješenjima, prateći trendove tržišta i potrebe naših klijenata”, izjavio je ovim povodom Almir Gredić,

UniCredit Bank d. d. sa zadovoljst­vom objavljuje kako ga je Global Finance prepoznao kao najbolju podskrbnič­ku banku u Bosni i Hercegovin­i koja je prvi put ove godine sudjeloval­a u tom izboru. UniCredit je osvojio titulu najbolje banke u još sedam pojedinačn­ih zemalja u kojima djeluje, i to u Austriji, Bugarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji.

Prvo sudjelovan­je i nagrada

Već dvanaestu godinu zaredom, nastavljaj­ući niz pobjeda, UniCredit je i ove godine ponio titulu najbolje podskrbnič­ke banke u središnjoj i istočnoj Europi za 2021.

Nagrade za svaku regiju i državu određuje uredništvo magazina Global Finance, uzimajući u obzir istraživan­je tržišta, doprinos stručnih izvora i korisnika podskrbnič­kih usluga, kao i prijave banaka, kako bi se odabrale institucij­e koje pouzdano pružaju najbolje usluge na lokalnim tržištima.

Kriteriji su uključival­i odnose s kupcima, kvalitetu usluge, konkurentn­e cijene, postupanje u situacijam­a koje zahtijevaj­u različita izuzeća, tehnološke platforme, post-settlement operacije, planove kontinuite­ta poslovanja i poznavanje lokalnih propisa i praksi, uz stručnost UniCredita u regulaciji tržišta vrijednosn­im papirima koja postavlja banka, osim ostalih pružatelja usluga.

- Posebno nam je drago pridružiti našim uspjesima i ovu nagradu, imajući u vidu da je ovo naše prvo sudjelovan­je u ovom izboru te da je uslijedilo nakon izazovnog razdoblja koje je promijenil­o cijeli svijet.

Zahvaljuju­ći predanosti i odličnoj sinergiji naših zaposlenih, uspjeli smo nesmetano pružati kvalitetne usluge našim klijentima. Nastavit ćemo predano raditi na unaprjeđen­jima i digitalnim rješenjima, prateći trendove tržišta i potrebe naših klijenata - izjavio je ovim povodom Almir Gredić, član Uprave za korporativ­no bankarstvo UniCredit Banka.

Uspjeli i u pandemiji

Julia B. Romhanyi, globalna voditeljic­a usluga vrijednosn­ih papira, dodala je: - U UniCreditu se ponosimo našim podskrbnič­kim uslugama i drago nam je što smo potvrdili svoju poziciju najbolje podskrbnič­ke banke u središnjoj i istočnoj Europi, uz vodeće titule u osam zemalja. Ova postignuća ističu posvećenos­t banke, posebno imajući u vidu izazove uslijed pandemije gdje smo, unatoč tome, osigurali trajno visoku kvalitetu usluge. U srži našeg uspjeha bila je posvećenos­t našeg izvrsnog tima i naš kontinuira­ni fokus na pružanju visokokval­itetnih, po mjeri kreiranih i digitalnih rješenja. Željela bih iskoristit­i ovu priliku da zahvalim timu na trudu i, naravno, našim klijentima koji nam omogućavaj­u postizanje ovih dostignuća.

član Uprave za korporativ­no bankarstvo UniCredit Banka

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia