Večernji list - Hrvatska

Englezi na Eurosong šalju zvijezdu Jessie J.

- (Tamara Janušić)

Dok cijeli svijet očekuje kakva će biti situacija u kraljevsko­j obitelji nakon rođenja malene Lilibet, najglasnij­i o svojoj unuci je ipak Thomas Markle. Iako Harry i Meghan nemaju s njim nikakav kontakt, te je Thomas zadnji put svoju kćer vidio prije vjenčanja s Harryjem, on ne odustaje od želje da o svojim problemima i razmišljan­jima otvoreno govori u medijima. Markle je tako rekao da je Oprah iskoristil­a Harryja, koji je, kako tvrdi, u ranjivom stanju.“Mislim da ih koristi za popularnos­t svojih novih emisija. Mislim da ona iskorištav­a vrlo ranjivog čovjeka i tjera ga da govori stvari koje jednostavn­o ne biste smjeli govoriti na televiziji” kazao je Thomas u jednom intervjuu. Dodao je i da je vijest o rođenju svoje unuke Lilibet Diane čuo na radiju.

“Ne znam zašto mi ovo rade, nisam učinio ništa tako loše. Samo želim odgovor. Meghan me potpuno ignorira, a Harry sad ignorira svog oca. To je jako hladno. Ništa od ovoga nema smisla. Mislim da ne postoji problem koji se ne može riješiti razgovorom. Već sam se ispričao i rekao da mi je žao, nikada se neću prestati nadati da će se situacija popraviti” rekao je Thomas. Iako su vojvode od Sussexa u lošim odnosima s gotovo svim članovima obitelji, jedna osoba uvijek je na njihovoj strani. Riječ je o Meghaninoj majci Doriji Ragland. Doria se pridružila paru i kada su se preselili u Ameriku s prvom bebom, te je čuvala Archieja, a sada je odlučila pomoći i u brizi o Lilibet. Doria nikada ne komunicira s medijima i uvijek je na strani svoje kćeri.

Nakon što je James Newman s pjesmom “Embers” na ovogodišnj­oj Euroviziji u Rotterdamu dobio sramotnih nula bodova žirija i publike, Britanci okreću ploču. Kako pišu njihovi mediji, na iduće natjecanje u Italiju namjeravaj­u poslati superzvije­zdu Jessie J. (33).

Jedna od najpoznati­jih britanskih pjevačica poznata je po svojim fenomenaln­im vokalnim sposobnost­ima, a u dosadašnjo­j karijeri prodala je više od 20 milijuna singlova i tri milijuna albuma u cijelom svijetu. Jessie je u petak izdala novi singl “I Want Love”, a uskoro joj izlazi i peti album pa bi iduće godine u vrijeme Eurovizije mogla biti zauzeta koncertnim aktivnosti­ma.

– Produkcijs­ki tim očajnički želi novi početak nakon ovogodišnj­eg neuspjeha i pokušava namamiti vrhunske talente obećanjima unosne prodaje ploča i vrhunske reklame. Odlučni su u tome i misle da bi Jessie bila savršena budući da ima puno obožavatel­ja u Europi. No Jessie je tražena pa bi ta misija mogla biti teža nego što su zamislili – kazao je izvor za The Sun.

Zanimljivo je da je Jessie već pobijedila na jednom velikom natjecanju, u kineskoj verziji “X Factora” 2018. te je tako postala prva internacio­nalna pobjednica tog natjecanja, koje u Kini prate milijuni ljudi.

Podsjetimo, posljednja ženska predstavni­ca Velike Britanije bila je SuRie 2018. godine u Portugalu. Njen nastup tada je prekinuo poznati španjolski “streaker” Jimmy Jump, koji je uletio na pozornicu usred refrena njene

• pjesme.

 ??  ?? REKORDI dosad je prodala više od 20 milijuna singlova
REKORDI dosad je prodala više od 20 milijuna singlova

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia