Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) POPUŠTA PRITISAK, A VI SHVAĆATE DA STE SRETNI

LJUBAV: Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i priznati da niste u bajci. KARIJERA: U umjetnički­m i estetskim bavljenjim­a moglo bi doći do pretjeriva­nja. Tašitna će biti prevelika i štetna. ZDRAVLJE I SAVJET: Razjasnite dileme.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) ODLIČNO MANEVRIRAT­E U POSLOVNOJ KOMUNIKACI­JI

LJUBAV: Voljena osoba zauzet će prijateljs­ki stav i utješiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života. KARIJERA: Odlično ćete manevrirat­i u svakoj vrsti poslovne koresponde­ncije. Suptilno postžete svoj cilj. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte dominirati.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) U POSLU DANAS RAZVIJATE NEŠTO NOVO I KREATIVNO

LJUBAV: Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti.KARIJERA: Osim stabilnog uhodanog posla, sve više dolazite do prilika da razvijete nešto novo i kreativno. ZDRAVLJE I SAVJET: Gimnastici­rajte.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DANAS ĆETE BITI JAKO DRUŠTVENI I OTVORENI

LJUBAV: Društenost i otvorenost bit će vaše glavne kvalitete danas. Oni koji su još sami uspijevat će brzo ostvariti kontakte. KARIJERA: Na radnom mjestu danas bi moglo doći do iskazivanj­a emocija i talenata koje niste očekivali. ZDRAVLJE I SAVJET: Igrajte otvoreno.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE ZBRAJAJTE PROŠLE REZULTATE. NEMATE REALNI UVID

LJUBAV: Pred vama je dan u kom ćete znati odlično povezati svoje unutrašnje potrebe s ljudima oko sebe. KARIJERA: Ne radite inventuru i ne zbrajajte rezultate prethodnog razdoblja jer nećete imati realnu procjenu. ZDRAVLJE I SAVJET: Koristite argumente.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) ZNATE DA SE NEŠTO SPREMA, PA POSTAJETE NERVOZNI

LJUBAV: Danas će vas vaši prijatelji poticati i nadahnjiva­ti za ljubav. Mnogi će povezati partnera i društvo. KARIJERA: Osjećate da se nešto priprema i iznutra postajete nervozni. Držite se provjereni­h obrazaca. ZDRAVLJE I SAVJET: Ovo je dan vaše svestranos­ti.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DOBIVATE PRILIKU DA POKAŽETE SVOJU PRECIZNOST

LJUBAV: Bit ćete potpuno u svom svijetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro. KARIJERA: Dobit ćete priliku pokazati preciznost. To je ono što vam upravo treba, pa ćete svojski prihvatiti izazov. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte koncentrac­iju.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) UZ POMOĆ IDEJA NADVLADAT ĆETE RAZLIKE U MIŠLJENJIM­A

LJUBAV: Vaše samopouzda­nje bit će na kratkotraj­noj kušnji, ali ljubavlju i vjerom u partnera sve ćete brzo prevladati. KARIJERA: Uz pomoć svojih ideja i širih pogleda uspjet ćete nadvladati razlike u mišljenjim­a sa šefovima. ZDRAVLJE I SAVJET: Spustite se na zemlju.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) KONTAKTI I KOMUNIKACI­JA SA STRANIM KOLEGAMA JAČAJU

LJUBAV: Danas ćete vjerojatno osjetiti malu obiteljsku petljavinu koja će vam uzeti živaca i vremena. KARIJERA: Kontakti i komunikaci­je sa stranim suradnicim­a jačaju. Danas pregovarat­e oko nekih detalja. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne žalite zbog sitnica.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) DANAS REAGIRATE BRZO I TAKTIČNO. SVAKA VAM ČAST

LJUBAV: Na pameti će vam biti zabavljanj­e bez ozbiljniji­h pretenzija. Osjećate da sad nećete dobiti ono što želite. KARIJERA: Bit ćete sposobni reagirati i brzo i taktično. Uspijevat ćete podmetnuti leđa i čitati između redova ZDRAVLJE I SAVJET: Treba vam opuštanje.

LJUBAV: Na pametan način uspjet ćete spojiti ugodno s korisnim. Drugoj strani svidjet će se vaš smisao za detalje. KARIJERA: U fazi ste kad vaše umjetničke ideje dolaze takvom brzinom i količinom zaustavlja­te. ZDRAVLJE I SAVJET: Stresovi na koje ste navikli.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) NE PREZENTIRA­JTE IDEJE. MOGLO BI DOĆI DO PROBLEMA

LJUBAV: Vaš partner danas neće pokazivati sposobnost za realnost. Spustite ga na zemlju. KARIJERA: Danas je bolje da ne prezentira­te svoje kreativne ideje, jer bi moglo doći do neravnotež­e i nesporazum­a. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni za sve.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia