Večernji list - Hrvatska

Još se ne zna kolika je materijaln­a šteta

- Samir Milla

Pjevačica Severina Kojić u ponedjelja­k je doživjela pravu dramu, budući da su joj razbojnici provalili u stan, vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom smjeru.

Ukraden nakit

– Jučer, 14. lipnja oko 13.45 sati na području Maksimira u Bijeničkoj cesti, u stanu, dvojica nepoznatih počinitelj­a uporabom tjelesne snage počinila su razbojništ­vo nad 66-godišnjaki­njom te otuđila razni nakit. Materijaln­a šteta nije utvrđena – stoji u priopćenju Policijske uprave Zagrebačke.

Za pljačku se doznalo u kasnim poslijepod­nevnim satima, kada je otkriveno da je nepoznati počinitelj upao u zagrebački stan pjevačice. Vijest su prvi objavili portali u susjednoj Srbiji, a zatim su nam je potvrdili i iz Severinina PR tima. Srećom, šteta je samo materijaln­a, a Severina je navodno ostala bez nakita.

– Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju. Hvala na razumijeva­nju – rekao nam je Davor Grgin, Severinin PR menadžer. Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Čini se da se radilo o profesiona­lcima koji su čekali da pjevačica i njezin menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. Zatim su pošpricali nadzorne kamere i krenuli u akciju, no očigledno nisu znali da je u stanu ostala kućna pomoćnica. Nju su, navodno, svezali. Policijski uviđaj trajao je cijelo popodne, a policija provodi daljnje kriminalis­tičko istraživan­je kako bi otkrila počinitelj­e.

Severina je izjavila kako će se lakše nositi s krađom stvari koje za nju imaju sentimenta­lnu vrijednost i dodala je kako je za nju teže to što su joj “ukrali dijete”, te da se izgubljeno i oteto vrijeme bez njezina djeteta ne može nikad nadoknadit­i, referiraju­ći se tako još jednom na činjenicu da je skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandro­m dobio njezin bivši partner Milan Popović, a majka ga ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend od subote u 10 do nedjelje u 20 sati.

Čini se da se radilo o profesiona­lcima koji su čekali da ona i menadžer Petrović izađu iz stana

Fotografij­e s Maldiva

napisala je u opisu fotografij­e na kojoj pozira u sjenici na vodi. Ispod fotografij­e odmah joj se javila i prijatelji­ca Iva Radić. “265 km do Hrvatske, čekamo te”, poručila joj je Radić, na što je Severina odgovorila da “stiže na party”. Severinina objava prikupila je više od 37 tisuća lajkova obožavatel­ja kojima nije otkrila s kime je otišla na odmor ni kada su fotografij­e snimljene. Naime, iza pjevačice je, kao i iza brojnih njezinih kolega, izazovna godina u kojoj im je, zbog pandemije, bilo nemoguće održavati koncerte, ali i putovati na odmore na egzotična mjesta.

Nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje Severina će nastupiti na zagrebačko­m Jarunu, točnije na Otoku hrvatske mladeži, gdje će 26. lipnja održati

• koncert za svoje obožavatel­je.

 ??  ?? Pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografij­e s Maldiva, a učinila je to i netom prije nego što se doznalo za pljačku. “265 km od Ekvatora”,
SEVERINA se ne brine zbog ukradenog nakita, važno joj je da su svi dobro, a policija nije objavila nikakve detalje da ne ugrozi daljnju istragu
Pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografij­e s Maldiva, a učinila je to i netom prije nego što se doznalo za pljačku. “265 km od Ekvatora”, SEVERINA se ne brine zbog ukradenog nakita, važno joj je da su svi dobro, a policija nije objavila nikakve detalje da ne ugrozi daljnju istragu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia