Večernji list - Hrvatska

Raspisan javni poziv za članove nadzornih odbora i upravnih vijeća

- Slavica Vuković

TRANSPAREN­TNOST U SPLITU

Gradonačel­nik Ivica Puljak raspisao je javni poziv za izbor članova nadzornih odbora, predstavni­ka Grada Splita u trgovačkim društvima i u javnim ustanovama, za imenovanja koja su u njegovoj nadležnost­i.

Javni poziv objavljen je na internetsk­oj stranici Grada Splita, a zainteresi­rani građani koji ispunjavaj­u uvjete mogu se javiti do 25. srpnja 2021.

Izbor kandidata provodi se za ukupno 24 trgovačka društva i javne ustanove: Parkovi i nasadi d.o.o., Lovrinac d.o.o., Stanouprav­a d.o.o., Promet d.o.o., Split parking d.o.o., Vodovod i kanalizaci­ja d.o.o., Čistoća d.o.o., Splitska obala d.o.o., Žnjan d.o.o., Ustanova za zapošljava­nje, rad i profesiona­lnu rehabilita­ciju osoba s invalidite­tom “DES” Split, Centar za kulturu i cjeloživot­no obrazovanj­e Zlatna vrata, Javna ustanova Športski objekti Split, Javna ustanova za upravljanj­e Park šumom Marjan, DV Radost, DV Grigor Vitez, DV Cvit Mediterana, DV Marjan, Regionalna veletržnic­a d.d., Lučka uprava Split, EKO Kaštelansk­i zaljev, Zračna luka Split d.o.o., Centar za profesiona­lnu rehabilita­ciju Split, Javna vatrogasna postrojba Grada Splita i Košarkaški klub Split s.d.d.

– Građani su prepoznali naš politički program u kojem smo, između ostalog, obećali transparen­tnost pri zapošljava­nju. Ovaj javni poziv uistinu je poziv svim građanima koji svojim znanjem i stručnošću žele dati svoj prilog u razvoju našeg grada – rekao je

• gradonačel­nik Ivica Puljak.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia