Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) SMETA VAM SVAKA SITNICA, I NA SVE IMATE PRIGOVOR

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete postajati sve senzibilni­ji, pa su mogući posebni zahtjevi prema voljenoj osobi. KARIJERA: Smetat će vam svaka sitnica i u svemu ćete nalaziti razloga za prigovore. Fokus na pozitivno. ZDRAVLJE I SAVJET: U strahu su velike oči.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) PUSTITE NEKE STVARI DA SE POLAKO RAZVIJAJU

LJUBAV: Sve je više onih koji su zainteresi­rani za vas. Vaš šarm i zračenje su zarazni. KARIJERA: Pustit ćete neka se stvari razvijaju polako i tokom vremena jer vam posao trenutačno nije prioritet. ZDRAVLJE I SAVJET: Opet vas zanima alternativ­a.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NALAZITE SE IZMEĐU VIŠE RAZNIH MOGUĆNOSTI

LJUBAV: Osim erotike kojoj jako pridajete značaj, u drugom dijelu dana ojačat će i intelektua­lna strana odnosa s partnerom. KARIJERA: Nalazite se između više mogućnosti. Prisjetite se koji su vaši ciljevi i neka vam oni budu kriterij. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne odustajte.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) VEĆINU RADNOG DANA DANAS PROVODITE - NE RADEĆI

LJUBAV: Zanemarit ćete ozbiljnost i prepustiti se pričama ili tračeraju. Jedna tema bit će suvišna, a partner će vam prigovorit­i. KARIJERA: Danas ćete si dopustiti mali luksuz ili ćete dio radnog vremena provesti ljenčareći. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete lakomislen­i.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) VIDITE ŠTO TREBATE URADITI DA BISTE I NAPREDOVAL­I

LJUBAV: Morat ćete se bolje prilagođav­ati drugima, jer bez toga neće biti ni bliskosti ni ljubavi. Budite diplomat. KARIJERA: Napokon uviđate što trebate učiniti kako bi napredoval­i u poslu je vaš problem. ZDRAVLJE I SAVJET: Potrudite se više.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) RADITE MEHANIČKI, BEZ RAZMIŠLJAN­JA, ALI VAMA JE OK

LJUBAV: Zabavljanj­e i ljubav i danas će vam biti prva stvar. Oni u vezama potpuno će se predati voljenoj osobi. KARIJERA: Posao ćete odrađivati bez mnogo razmišljan­ja. Vaš angažaman bit će mehanički, ali vama je dobro. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DANAS U POSLU MNOGO VIŠE KORISTITE MAŠTU I INTUICIJU

LJUBAV: Oni koji su u vezama imat će potrebu biti s voljenom osobom. Oni koji su sami bit će mučeni čežnjama. KARIJERA: Danas ćete u poslu više koristiti maštu ili inuticiju, a manje ćete se držati pravila. ZDRAVLJE I SAVJET: Izbjegavat ćete tjelesne napore.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) LJUBAVNI ŽIVOT IDE DOBRO, POSVEĆENI STE VOLJENIMA

LJUBAV: Vaš ljubavni život razvija se dobro. Danas ćete malo više pažnje posvetiti voljenoj osobi. KARIJERA: Vaši poslovni odnosi i suradnje danas će do vas zahtijevat­i malo više fleksibiln­osti nego inače. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite prilagodlj­ivi.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SHVAĆATE DA SE REZOVIMA UČINILI JEDNU DOBRU STVAR

LJUBAV: Osmjesi, zanimljive priče, maštoviti prijedlozi – sve je to moguće u vašim privatnim odnosima danas.KARIJERA: Sad shvaćate da ste povlačenje­m nekih rezova učinili dobro i da vam je novi put potpuno otvoren. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ZADOVOLJNI STE POSTIGNUTI­M, PA GRADITE NA TOME

LJUBAV: Lijepim riječima vi ćete otvoriti svaka vrata, pa i one osobe čije se srce sporije grije. Budite kavalir. KARIJERA: Zadovoljni ste onim što ste postigli, no sad se postavlja pitanje što dalje. Gradite na tim temeljima. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o novim ciljevima.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) TREBALI BISTE ZAPETI NA POSLU, A VAMA SE NE DA. RADITE

LJUBAV: I dalje stoji da trebate biti maksimalno taktični i prilagodlj­ivi. Oni koji su još sami neka puste drugoj strani da vodi. KARIJERA: Trebalo bi zapeti, a vama se još uvijek ne da. Što dulje razvlačite, više će se zaostataka nakupiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Disciplini­rajte se.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) ČINI VAM SE DA VAM JE POSAO SVE LAKŠI, A VI SVE BOLJI

LJUBAV: U vašoj vezi dolazi do izražaja zajedništv­o i potreba da dijelite sve što imate. Bit će vam lijepo. KARIJERA: Čini vam se kao da vam vaš posao postaje sve lakši i sve manje zahtjevan. Radi se o tome da ste vi sve jači. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni za sve ljude.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia