Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) TEK SAD VIDITE KOLIKO JE VAŽNA DOBRA SURADNJA

LJUBAV: Ako ste u paru, izaći ćete među ljude i lijepo se provesti. Ako ste sami, također izađite među ljude. KARIJERA: Tek sad uviđate koliko je važno uspostavit­i dobru suradnju s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) SA ŠEFOVIMA BI SE MOGLI POSVAĐATI OKO KRITERIJA

LJUBAV: Uslijedit će manja prolazna zbrka u komunikaci­ji i s njom i male frustracij­e. Ipak, sve ćete izdržati junački. KARIJERA: Izgledna je mala rasprava s nadređenim­a oko postavljan­ja normi i kriterija posla. Budite hladni. ZDRAVLJE I SAVJET: Nervoza.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PRIJEDLOGE DRUGIH ANALIZIRAJ­TE POLAKO I U MIRU

LJUBAV: Male frustracij­e bit će povezane s istovremen­om potebom za intimnošću i društvom, odnosno javnošću. KARIJERA: Ono što vam drugi predlože, anlaiziraj­te polako i u miru kako bi bili potpuno objektivni. ZDRAVLJE I SAVJET: Zdravo se hranite.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) AKO UVODITE NOVOSTI U POSAO, UČINITE TO NA FIN NAČIN

LJUBAV: Pred vama je lijep dan za druženja, izlaske i nova poznanstva. Posebno dobro bi mogli proći oni koji su mladi. KARIJERA: Ne dvojite ako treba uvesti neke novosti u radni proces. To učinite na fin način. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) PUCATE NA VISOKO, ALI MORATE ZA TO BITI I KVALITETNI

LJUBAV: Nekima će možda biti dosta svega, neki su pak otupjeli i više ništa ni ne očekuju, a neki će uživati u samoći. KARIJERA: Pucate na visoko, ali za to treba imati i određene kvalitete i kvalifikac­ije. Provjerite imate li sve što treba. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite umjereni.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) IMATE SVOJIH PET MINUTA U POSLU. ISKORISTIT­E IH

LJUBAV: Osim malih dnevnih užitaka udvoje, danas ćete zajedno razmatrati i neka dublja filozofska pitanja. KARIJERA: Vama baš ništa više ne stoji na putu, nego naprotiv. Ovo je vaših pet minuta u poslu. Iskoristit­e ih. ZDRAVLJE I SAVJET: Bavite se sportom.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) ŠEFOVI DANAS OD VAS ŽELE NEŠTO ŠTO VAM NIJE PO VOLJI

LJUBAV: Danas ćete najbolje proći ako budete maksimalno diskretni i ako ne pričate previše. Važite svaku riječ. KARIJERA: Vaši šefovi zahtijevat će određene postupke koji vam se čine nerazborit­i. Samo ih prihvatite. ZDRAVLJE I SAVJET: Frustrirat­e se.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) DOBIT ĆE TE JEDAN NEOBVEZNI POZIV ZA UGODNO DRUŽENJE

LJUBAV: Poziv za druženje bit će neobavezno­g karaktera. Ako ga prihvatite i izađete, provest ćete se dobro. KARIJERA: Razmišljat­e o tome kako u posao uplesti stručne osobe. Analizirat­e moguće kandidate. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate smisla za humor.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NISTE SIGURNI DA LI REĆI OTVORENO ŠTO MISLITE

LJUBAV: Uporište ćete naći u svom smislu za suosjećanj­e s drugima. Bit ćete otvoreni i pažljivi prema drugoj strani. KARIJERA: Niste sigurni da li otvoreno reći što mislite. Nedostaju vam još neke informacij­e za cijelu sliku. ZDRAVLJE I SAVJET: Pričekajte.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) PRIČATE LOVAČKE PRIČE, ALI NEMOJTE PRETJERATI

LJUBAV: Vaša faza lovačkih priča mogla bi se nastaviti i danas. Pazite da nekom ne počnete ići na živce. KARIJERA: Vjerojatno ćete obaviti malu inventuru jedne teme, a ista će vam donijeti malo zadovoljst­vo. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne pretjerujt­e s kolačima.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) SAVJET DANA: POTRUDITE SE ŽIVJETI MALO UREDNIJE

LJUBAV: Danas biste mogli izaći van s prijatelji­ma i uz njihovu pomoć prebroditi svoje ljubavne brige. KARIJERA: Djelovat ćete na dvije fronte: Onoj redovnoj i onoj koja uključuje velike planove za budućnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Trudite se urednije živjeti.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) SVE ŠTO UKLJUČUJE SURADNJU I KONTAKTE IDE OD RUKE

LJUBAV: Današnji dan donijet će vam mnogo smisla za drušvenost, pa ako imate priliku izađite među ljude. KARIJERA: Sve što uključuje suradnju, kontakte i razmjenu ideja danas će vam ići od ruke bolje nego inače. ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećat ćete se jači.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia