Večernji list - Hrvatska

Veselili smo se zbog tri boda,

-

Veliki, ogroman korak ka novom naslovu prvaka napravio je Dinamo, u vjerojatno odlučujućo­j utakmici za naslov prvaka slavio je s 3:0 protiv izravnog konkurenta Osijeka i tako Bjeličinu momčad izbacio iz utrke za naslov. A plavi su sebe, nakon te sjajne partije, doveli u poziciju da u nedjelju osiguraju taj naslov, pobjedom u Šibeniku sve bi bilo gotovo i prije posljednje­g kola kad im u Maksimir dolazi Hajduk.

Dinamo je protiv Osijeka odigrao bez slabog mjesta u svojim redovima, visoku ocjenu zaslužio je i Petar Bočkaj, igrač koji je upravo iz Osijeka došao u Dinamo, u nedjelju je asistirao za pogodak.

Nismo feštali nakon Osijeka

Kako se bilo probuditi nakon velike pobjede nad Osijekom, je li bilo fešte poslije?

– Lijepo se bilo probuditi nakon te utakmice. No, nije bilo nikakve fešte poslije utakmice, samo veselje s navijačima i u svlačionic­i. Nismo ništa slavili jer znamo da naš posao još nije gotov – kaže nam dobro raspoložen­i Pero Bočkaj.

Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, otkud takva promjena u odnosu na ono što ste igrali protiv Lokomotive?

– Mi smo uvijek na maksimalno­j razini, nekad to ispadne ovako dominantno kao protiv Osijeka, ali nekad ne bude baš kako smo zamislili, mislim da jednostavn­o lokose moramo zaboraviti kao što i jesmo i da do kraja prvenstva ostanemo na tragu ove igre protiv Osijeka.

Što je to Čačić promijenio svojim dolaskom, što je napravio nakon Lokomotive?

– Nije puno promijenio, a i nije dugo s nama da bi puno toga mogao mijenjati. No, donio je iskustvo, a momčadi mirnoću te pozitivan impuls. Nije ni nakon Lokomotive bilo ništa drukčije, ponovio je da zna našu kvalitetu, vjerovao je da ćemo reagirati na najbolji način. I mi smo bili svjesni loše utakmice i znali smo da možemo puno bolje i to smo pokazali – kaže Bočkaj.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia