Večernji list - Hrvatska

Dundović još nije uhićen zbog ubojstva djevojke, čeka operaciju

-

Luka Dundović (24), koji je osumnjičen da je u petak u Našicama usmrtio svoju bivšu djevojku Jelenu Lukačić (20), a potom pokušao presuditi sebi, oporavlja se u našičkoj bolnici.

Trenutačno je on “običan” pacijent, odnosno još nije uhićen niti je ispitan, a razlog za to je njegovo zdravstven­o stanje. No njegova je bolesnička soba pod nadzorom policije. Liječnici, pak, rade dodatnu dijagnosti­ku kako bi ga pripremili za operaciju. Ima prijelome zdjelice i natkoljeni­ca. Kada to njegova zdravstven­a slika dopusti, bit će uhićen.

Našice su još u šoku zbog stravičnog ubojstva mlade djevojke. Luka Dundović i Jelena Lukačić bili su u ljubavnoj vezi tri godine, a okončali su je na Božić. No on se nije mirio s prekidom pa je djevojku, kažu prijatelji, uporno zvao. Nije ga prijavila za zlostavlja­nje jer je mislila da će prestati. Jelena je u petak navečer izašla u grad s novim dečkom koji ju je oko ponoći dovezao do parka nadomak njezine kuće.

Dogovorili su da se obavezno javi kada prijeđe tih 200-tinjak metara i stigne doma. Kako se nije

Našice zavijene u crno Luka i Jelena prekinuli su na Božić, no on ju je nastavio zvati. Ona ga nije prijavila za zlostavlja­nje

javljala, dečko se vratio na mjesto gdje ju je ostavio. Na nadvožnjak­u je ugledao okrvavljen­og Luku. Pitao ga je gdje je Jelena, a ovaj je odgovorio: “Mrtva je”.

Dečko je otrčao do Jelenine kuće, a njezini roditelji nazvali su policiju. Luka se potom bacio s nadvožnjak­a na prugu, uz koju je policija u subotu našla i nož kojim je počinio ubojstvo.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia