Večernji list - Hrvatska

Mbappé će biti u početnom sastavu, Hrvatska mora pasti u Parizu!

Hrvatska nogometna reprezenta­cija svoje lipanjske utakmice Lige nacija završava susretom protiv Francuske (20.45, Nova TV).

-

Ogled na Stade de Franceu bit će drugi protiv trikolora, u prvoj utakmici skupine 1 u Splitu prije nekoliko dana završilo je 1:1. Francuski izbornik Didier Deschamps za ovaj je susret protiv vatrenih ostao bez N’Goloa Kantea i Lucasa Hernandeza, koji su zbog lakših ozljeda napustili kamp reprezenta­cije. No spreman će biti Kylian Mbappé, koji je preskočio utakmicu protiv Hrvatske, ali je zaigrao protiv Austrije.

– Iako je bio vidno umoran, Mbappé i dalje stoji na nogama, a njegov ulazak promijenio je susret s Austrijom. On mora biti u početnoj postavi u Parizu, a Hrvatska mora pasti – piše L’Equipe, koji tvrdi da će Deschamps krenuti s vrlo jakom postavom. – Mbappé će sigurno biti u početnom sastavu iz jednostavn­og razloga – Francuska mora pobijediti. On je neophodan ovoj reprezenta­ciji, a koliko je to dobro, tek ćemo vidjeti. Nikad ne valja da se momčad oslanja isključivo na jednog igrača, a Mbappé postaje nezamjenji­v unatoč velikom broju igrača. No o tome ćemo kasnije. Sad treba osvojiti bodove. Dalićevi momci pobijedili su Dansku, a do kraja natjecanja u skupini trebat će joj još barem tri boda za ostanak u elitnoj diviziji.

 ?? ?? KYLIAN MBAPPÉ ključan je igrač Francuske
KYLIAN MBAPPÉ ključan je igrač Francuske

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia