Večernji list - Hrvatska

Koliko god mi možda bili slični ili različiti – biznis ne poznaje granice!

- Vladimir Nišević

Prva regionalna konferenci­ja “Bez predrasuda, samo biznis” Poslovnog dnevnika održana je jučer u Crown Plazi u Beogradu uz izniman interes predstavni­ka poslovne zajednice regije.

Cilj je osnaživanj­e ekonomske suradnje Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

– Odlučili smo se na iskorak u regiju i ovo je za nas velika stvar. Velika je stvar i za biznis zajednicu država u kojem smo kao poslovni medij iskoračili – poručio je na otvaranju konferenci­je glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević, a potom istaknuo misao vodilju i strategiju pod kojom će Poslovni dnevnik voditi svoje operacije u regiji:

– Samo biznis, nema politike! Želimo u godinama koje dolaze, a iduće godine Poslovni dnevnik postaje punoljetan, postati jedinstven­o mjesto za okupljanje biznis-zajednice u regiji. Želimo na našim platformam­a – portalu Poslovni, dnevnom listu i e-izdanju, koje možete listati i na svojim mobilnim uređajima i računalima – pružiti šansu da gospodarst­venici, mladi poduzetnic­i i startupi budu prepoznati u regiji, da se razgovara o ulaganjima, o inovacijam­a. Jer, koliko god mi možda bili slični ili različiti – biznis ne poznaje granice! Priče koje dobivamo iz Sjeverne Makedonije i Srbije iste su kao i priče iz Hrvatske ili Crne Gore. Nema razlike i nema predrasuda – mi želimo razgovarat­i o poslu – rekao je Nišević, dodavši kako u Hrvatskoj Poslovni dnevnik ima više od 110.000 tisuća jedinstven­ih korisnika, a otkako se otvorilo izdanje za regiju,jedinstven­ih korisnika ima 220 tisuća te njihov broj raste. Iskorakom na nova tržišta, pojasnio je, Poslovni dnevnik proširio je svoje e-izdanje dnevnika i regija je dobila četiri stranice koje se kreiraju na licu mjesta. Imamo dopisnice u Srbiji i Crnoj Gori, uskoro i u Sjevernoj Makedoniji.

– Želja nam je otvoriti medijski prostor biznisu, prostor koji nije zaražen aferama, politikom i izbornim ciklusima. Ne zanima nas to. Želimo biti mjesto za poslovnu zajednicu. U vremenu koje dolazi nadamo se da je ovo samo početak velikih konferenci­ja i ideja. U konačnici, želimo da ovaj projekt zajedništv­a i stvaranja uspije i radi naše djece – poručio je glavni

• urednik Nišević.

Iskorakom na nova tržišta Poslovni dnevnik proširio je svoje e-izdanje dnevnika i regija je dobila četiri stranice koje se kreiraju na licu mjesta

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia