Večernji list - Hrvatska

Pogledajte semafor

-

U finalu je, s 2-0, Saudijska Arabija svladala Uzbekistan. Ministar sporta, princ Abdulaziz bin Turki Al Saud, objavio je kako će svaki od igrača dobiti čak milijun saudijskih rijala, odnosno nešto više od 250.000 eura.

Hrvatska - Ukrajina 3:2; 1:3;

3:0 (produžeci)

Turska Češka Francuska - Češka

Hrvatska – Turska 50:90. Ovim porazom Hrvatska se oprostila od eventualne borbe za promociju u viši rang natjecanja. Ademir Demirović je s 26 koševa predvodio hrvatske strijelce, a Ante Štimac dodao je devet poena uz šest asistencij­a.

drugoga dana srebrne medalje osvojili su Dino Bošnjak (3000 m), Ivan Horvat (motka), Bruno Belčić (3000 m zapreke) i ženska štafeta 4x400 m.

u organizaci­ji AK Sloboda, održano pojedinačn­o prvenstvo Hrvatske za kadete, kadetkinje, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Na najvećem natjecanju od svih državnih prvenstava s više od 1200 startova u dva dana postignuto je ukupno 8 državnih rekorda, i to 2 kod kadeta i kadetkinja te 6 kod mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

Hrvatska – Irska 0:57;

Hrvatska – Mađarska 24:19; Hrvatska - Švedska 26:21

Vekić (Hrv) - Miyazaki (VBr) 6:2, 4:6, 6:3 (od naših je u glavnom turniru i Petra Martić). (af)

Emma Mečić (50 m slobodno u kategoriji S9) i Paula Novina (100 m prsno), međutim nisu uspjele izboriti nastupe u finalima svojih disciplina.

Ana Đerek osvojila je još dvije medalje na turniru Svjetskog kupa. Nakon Varne (zlato na gredi i bronca na tlu) i Osijeka (srebro na gredi i tlu), jučer se u dva finala Svjetskog kupa u Kopru penjala na postolje. Pozlatila je parter te na gredi osvojila srebro nastavivši nevjerojat­an niz – treći SK ove sezone u kojem osvaja po dvije medalje. Tina Zelčić (ZTD Hrvatski sokol) ostala je korak do postolja, bila je četvrta na gredi u svom trećem finalu na svjetskim kupovima u karijeri.

3x20: 1. Krulić (Križevci); 40 ležeći: 1. Kuna (Osijek); izborno natjecanje za EP i SP - seniori -. zračna puška: 1. Mikuljan (Končar), 2. Gorša (DC), 3.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia