Večernji list - Hrvatska

”Priča o nama” zauvijek će bebi i meni ostati uspomena

- (Ivana Carević)

”Priča o nama’’ novi je singl hrvatske pop-zvijezde Franke Batelić. Pjesma emocijama prati Frankine dvije najdraže balade - nagrađivan­e hitove “S tobom” i “Sve dok sanjaš”.

- Nekako se spontano dogodilo da je ‘’Priča o nama’’ emocijom, snažnom porukom u tekstu i glazbenom produkcijo­m prepunom osjećaja ispričanih gudačkim orkestrom zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ‘’Sve dok sanjaš’’ nastala u vrijeme dok sam bila trudna noseći sina Viktora, tako je i ova pjesma posebna jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebne, neopisive emocije i svojevrsnu ranjivost - rekla je Franka i dodala: - Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ‘’Priču o nama’’ i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču i podijeliti je s voljenima.’

Za novu baladu, Franka je snimila video u impozantno­m i monumental­nom zagrebačko­m Francuskom paviljonu sagrađenom 1937. godine. Spot u produkciji Sestrica i pod redateljsk­om palicom Luke Sepčića slavi žene - njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost:

- Željeli smo čistim slikama dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavn­ost emocija, kada pustimo da nas vodi srce - zaključila je Franka. Od termina poroda dijeli je još jako malo vremena, a nedavno je rekla kako je u ovoj trudnoći opuštenija nego što je to bio slučaj kada je bila trudna sa starijim sinom Viktorom.

- U prvoj trudnoći sve guglate i ja sam bila ta. A drugi put, nekad i zaboravim koliko sam već tjedana trudna pa se moram podsjetiti, nekako mi je sve puno lakše, opuštenije i baš uživam. Ovaj put ne stignem razmišljat­i, jedino me podsjeti težina na to da sam trudna, ali uz malo dijete ne stignete ništa. Uopće se ne opterećuje­m kilogramim­a - ispričala je nedavno supruga našeg bivšeg reprezenta­tivca Vedrana Ćorluke.

Pjevačica priznaje da je u drugoj trudnoći puno opuštenija nego što je bila prvi puta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia