Dnes Prague Edition

Koho bere trenér Vůjtek

-

Nominace na turnaj EHT, brankáři: Rittich, Furch, Salák. Obránci: Voráček, Jeřábek, Doudera, Šimek, Rutta, Kempný, Kolář, Kundrátek. Útočníci: Červenka, Kubalík, Valský, Buchtele, Zaťovič, Kovář, Filippi, Koukal, Horák, Radil, Vincour, Kvapil, Gulaš.

Jak budou hrát Češi Čtvrtek 17. prosince Česko – Finsko (O2 arena v Praze) Sobota 19. prosince Česko – Švédsko Neděle 20. prosince Česko – Rusko

18.30

16.00

12.00

mistrovstv­í. Horečka byla cítit na prosincové­m utkání v O2 areně, ale i letošní zápas ukazuje, že zájem lidí o utkání národního týmu trvá,“říká Petr Nitsche z agentury BPA, která zápasy organizuje.

A v čem tkví úspěch? „Snažíme se držet optimální cenovou hladinu pro rodiny s dětmi,“tvrdí Nitsche. Za týden se dá na Finsko jít za 250 až 370 korun, přičemž nejdražší vstupenky byly prodané jako první.

Jaký rozdíl proti fotbalu. Tam letos na jaře stály lístky na kvalifikac­i s podprůměrn­ým Lotyšskem 590 až 1 490 korun, a když na tribunách zůstaly prázdné ostrůvky, asociace přiznala, že cenu přepískla. Fotbaloví fanoušci se na rozdíl od těch hokejových k reprezenta­ci chovají trochu macešsky. S výjimkou posledního přáteláku v Ostravě (tam byly lístky za stovku!) nebývá plno.

Loni na Letné s Američany: necelých 13 tisíc lidí.

Předtím v Olomouci s Rakušany: 10 tisíc. Nejsou to úplně ostudná čís-

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia