Dnes Prague Edition

Tisíce lidí před prodejnami: spacáky, deky i termosky s horkým čajem

Hlava na hlavě, hysterie a strkanice. Ještě před 10 lety ho nikdo neznal. Dnes je Black Friday jednou z nejoblíben­ějších nákupních akcí po celém světě. Kde letos výrazně ušetříte? Známe odpověď!

-

PRAHA V Česku se o největší slevy předhánějí hlavně prodejci elektronik­y. Právě proto dnes praskají ve švech i prodejny O2 po celé republice. Operátor totiž nabízí vybrané telefony značky Samsung se slevou až pět tisíc korun. Cena rapidně klesla například u oblíbeného modelu Galaxy A40. Před pobočkami O2 se prakticky ihned po oznámení ojedinělé akce začaly tvořit zástupy nedočkavců. Někteří před obchodem dokonce nocovali, čert vem mráz i pošmourné podzimní počasí! „Kvůli nadupanému mobilu si klidně počkám, ale že bude fronta až takhle dlouhá, to mě překvapilo,“říká Petr z Ústí nad Labem. Podobně jako Petr se musely do fronty zařadit i další desítky zájemců o nové telefony Samsung.

Někteří ze zákazníků si dokonce přivstali a čekali klidně celou noc, až se prodejna O2 ráno otevře.„Jsem tu skoro od půlnoci. Sbalil jsem spacák, karimatku, uvařil jsem si termosku s čajem a vyrazil vlakem do Prahy,“prozradil na sebe pan Mirek z Hostivice, který podobně jako mnozí další strávil několik hodin před prodejnou na Václavském náměstí. Mezi čekajícími zákazníky však panovala přátelská atmosféra. Nikdo z nich se nemusel obávat, že by se na něj kvůli obrovskému zájmu nedostalo. „Telefony Samsung sice rychle mizí, ale nebojte, jsme připraveni, naskladnil­i jsme dostatečné množství,“uklidňoval nově příchozí O2 Guru Martin. Příběh i postavy jsou v tomto článku sice smyšlené, zvýhodněná nabídka telefonů je však pravdivá. Pokud chcete svým blízkým nebo sobě dopřát pod stromeček nový telefon za vynikající cenu, musíte si pospíšit. Akce Black Friday v O2 trvá jen do 24. listopadu. Ani poté však nemusíte zoufat. O2 letos zákazníkům všech svých služeb naděluje vánoční bonusy na telefony Samsung a Huawei. Na všechny zákazníky O2 TV pak čekají chytré 4K televize Samsung za skvělou cenu 199 korun měsíčně.

 ?? FOTO: ARCHIV ?? Black Friday. Jedna z nejoblíben­ějších nákupních akcí, během které můžete s velkou slevou nakoupit třeba elektronik­u. O2 dává slevy až pět tisíc korun na telefony Samsung.
FOTO: ARCHIV Black Friday. Jedna z nejoblíben­ějších nákupních akcí, během které můžete s velkou slevou nakoupit třeba elektronik­u. O2 dává slevy až pět tisíc korun na telefony Samsung.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia