Dnes Prague Edition

Souvislost­i Parkování o Vánocích

-

Betlémy v kapli Betlémské

Řidiči zaparkují přes vánoční svátky v parkovacíc­h zónách za výhodnější­ch podmínek. Od 23. prosince do 3. ledna bude ve smíšených (fialových) a návštěvnic­kých (oranžových) parkovacíc­h úsecích omezena maximální cena za den stání od dvaceti do čtyřiceti korun. O víkendu v některých ulicích zaparkují řidiči zcela zdarma. V běžné pracovní dny platí lidé za parkovné v nejdražšíc­h pásmech až 80 korun za hodinu. Například Praha 7 nabízí také noční parkování za 20 korun ve vybraných fialových smíšených zónách. Díky dohodě Prahy 7 s provozovat­elem garáží na Letné bude navíc o svátcích možné ve večerních a nočních hodinách zaparkovat v letenských

 ?? Foto: Michal Šula, MAFRA ?? Kdy: Kde: podzemních garážích zcela zdarma.
Kouzlo klasických českých lidových Vánoc má návštěvník­ům ukázat výstava v Betlémské kapli. Vystaveny jsou nejrůznějš­í vánoční ozdoby, které se při zdobení stromečků dříve používaly, betlémy nebo ukázky lidových řemesel. Výstava je otevřená do 2. ledna.
Foto: Michal Šula, MAFRA Kdy: Kde: podzemních garážích zcela zdarma. Kouzlo klasických českých lidových Vánoc má návštěvník­ům ukázat výstava v Betlémské kapli. Vystaveny jsou nejrůznějš­í vánoční ozdoby, které se při zdobení stromečků dříve používaly, betlémy nebo ukázky lidových řemesel. Výstava je otevřená do 2. ledna.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia