Dnes Prague Edition

Babiš a Hamáček v Lánech Prezident rozhodne o odvolání Rafaje

-

Zpráva o interním průzkumu ANO rozzlobila premiéra Andreje Babiše, naopak opoziční ODS z ní jásala. „Je to nesmysl, my jsme dělali průzkum naposledy na konci února a tehdy to vyšlo někde na 24 procent,“řekl Babiš v reakci na zprávu Práva, že podle interního průzkumu Babišova hnutí by ve středních Čechách ANO dosáhlo jen na 13 procent. „Od února jsme žádný průzkum nedělali, člověk už pomalu nebude nic jiného dělat než od rána do večera korigovat, co napsali novináři,“řekl Babiš. „Podle interního průzkumu ANO by hnutí ve Středočesk­ém kraji skončilo až čtvrté. Vypadá to, že kampaň ANO s heslem Ukázaná platí nefunguje,“napsala na Twitter ODS. (kop)

 ?? Foto: Kancelář prezidenta republiky ?? Hostitel a hosté Premiér Andrej Babiš (ANO) a vicepremié­r Jan Hamáček (ČSSD) včera přijeli do Lán. S prezidente­m Milošem Zemanem jednali o svém návrhu odvolat předsedu Úřadu pro ochranu hospodářsk­é soutěže Petra Rafaje. Koaliční strany se na tom domluvily koncem července, v případě návrhu vlády přísluší odvolání šéfa ÚOHS prezidento­vi. Zeman se s Rafajem sejde příští týden, pak rozhodne.
Foto: Kancelář prezidenta republiky Hostitel a hosté Premiér Andrej Babiš (ANO) a vicepremié­r Jan Hamáček (ČSSD) včera přijeli do Lán. S prezidente­m Milošem Zemanem jednali o svém návrhu odvolat předsedu Úřadu pro ochranu hospodářsk­é soutěže Petra Rafaje. Koaliční strany se na tom domluvily koncem července, v případě návrhu vlády přísluší odvolání šéfa ÚOHS prezidento­vi. Zeman se s Rafajem sejde příští týden, pak rozhodne.
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia