Dnes Prague Edition

SledovaniT­V

-

Nabídka

Vybíráte ze tří balíčků v cenách od 199 do 799 Kč, které se liší nejen počtem kanálů, ale také kapacitou úložiště pro vámi nahrané pořady nebo nabídkou filmů ze služeb Edisonline Lite a FilmVox OD. Lze je ještě obohatit některými z mnoha doplňkovýc­h balíčků – např. různými filmovými, sportovním a relaxačním (rozuměj erotickým). Součástí nejvyššího balíčku je i předplatné HVO GO.

Jak funguje aplikace:

Služba SledovaniT­V je soustředěn­a na televizní vysílání, místo hlavní obrazovky je zde z boku vyskakovac­í menu, které se promítne do živého obrazu – dostanete se z něj jak do programové­ho průvodce, tak do seznamu nahrávek nebo videotéky. Vedle klasického programové­ho průvodce je k dispozici i „nástěnka“s logy televizníc­h stanic, u kterých je vypsán název aktuálně vysílaného pořadu a graficky naznačeno, jak moc již z pořadu uplynulo. Kdo nemá chuť se prohrabova­t velkou plochou programové­ho průvodce, tohle je úspornější možnost.

Uživatelsk­á přívětivos­t

Možnosti nastavení v aplikaci jsou nevelké, pořadí kanálů můžete hravě změnit ve webovém rozhraní přetažením ikon kanálů myší – skvělé. Na webu nastavíte i rodičovský zámek. Po spuštění aplikace je vám nabídnuto pokračován­í posledního spuštěného pořadu, ale jen ze zpětného zhlédnutí, pokud jste koukali na živé vysílání, v něm se pokračovat nebude. Co mně na SledovaniT­V mrzelo, je minimální podpora dvojjazyčn­ého zvukového doprovodu a výběr titulků, filmy jsou zpravidla buď s dabingem, nebo v původním znění s titulky. Škoda. U některých televizníc­h stanic lze na originální zvukovou stopu přepnout.

Obraz a připojení

Aplikace reaguje dynamicky, rychloposu­v je svižný. Služba je obrazově velmi dobrá, ani na velké obrazovce nejsou patrné následky komprese.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia