Dnes Prague Edition

Novinky z pojišťoven

-

Allianz – u životního pojištění umožňují akceptaci zaplacením: klient nemusí smlouvu fyzicky podepisova­t – pokud souhlasí s jejím zněním, prostě zaplatí.

Generali Česká pojišťovna –za pracovní neschopnos­t uznávají i karanténu, která byla ošetřující­m lékařem či hygienicko­u stanicí nařízena v souvislost­i s onemocnění­m covid.

Kooperativ­a – zaměřují se na doprovodné služby pro starší klienty – od června doplní infolinku o asistenční služby typu hodinový manžel nebo IT podpora.

Komerční pojišťovna – online sjednávají rizikové životní pojištění pro klienty Komerční banky, zajišťují životní pojištění společnost­i Mutumutu.

NN Životní pojišťovna – nově nabízejí pojistku dlouhodobé péče s dobou pojištění do 80 let a výplatou až do 90 let. K tomu dávají u životního pojištění slevy za zdravý životní styl nebo dárcovství krve. Přistupují jednotně k zaměstnanc­ům i podnikatel­ům (na OSVČ se mnohdy vztahují omezení u připojiště­ní pracovní neschopnos­ti, ošetřování dítěte...).

Pillow – nově zavedli celý segment pojištění úrazu a nemoci, donedávna byli zaměřeni na autopojišt­ění.

Pojišťovna VZP – na léto připravují akci krátkodobé úrazové pojištění dětí na tábory, dovolené, výlety...

Youplus – rozšířili seznam nemocí u pojištění závažného onemocnění; když má klient postupně více diagnóz, poskytnou pojistné plnění v součtu i přes 100 procent pojistné částky.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia