Dnes Prague Edition

Je to ekologické Je to motivující

-

Na celém světě se každou minutu prodá více než milion jednorázov­ých plastových láhví. I v tom nejlepším případě bude z recyklovan­á jen jedna třetina z tohoto množství. Myslíte si, že tato alarmující čísla nedokážete nijak ovlivnit? Opak je pravdou. Pravidelný­m používáním systému SodaStream dokáže běžná domácnost během tří let zredukovat odpad o více než 2 500 jednorázov­ých PET láhví a plechovek. Pokud dnes vlastní výrobník perlivé vody SodaStream průměrně každá šestá česká domácnost, za tři roky jich takto společně „ušetří“více než 1,8 miliardy. A toto číslo už ani zdaleka není zanedbatel­né.

Láhev SodaStream My Only Bottle je skvělým řešením nacesty,dofitnessc­entraidopř­írody.Díkyobjemu­0,6litru je malá i lehká zároveň, přenášení a manipulaci ulehčuje praktické poutko na nerezovém uzávěru. Je vyrobena z vysoce odolného Tritanu bez BPA, který vydrží i extrémní zátěž a odolá i teplotám do 70 °C a nárazům či poškrábání. Láhev je k dostání v modré, růžové a černé variantě, řadu doplňuje ještě tyrkysová varianta se sportovním víčkem.

Doporučená cena: 359 Kč

Konec roku bývá už tradičně obdobím předsevzet­í. Ta, která se týkají zdravého životního stylu, patří jednoznačn­ě k těm nejčastějš­ím. Odborníci na výživu se přitom shodují, že i malá změna může přinést velký efekt, pokud je dlouhodobá. Platí to i o pitném režimu – když „přesedláte“na perlivou vodu ochucenou ovocem či bylinkami, svůj energetick­ý příjem „odlehčíte“o množství cukru obsaženého v kupovaných slazených nápojích. Zkušenosti uživatelů výrobníku SodaStream to jen potvrzují – jejich pitný režim se díky nim změnil nejen na zdravější, ale i kreativněj­ší.

 ?? ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia