Dnes Prague Edition

Šetřit s fotovoltai­kou za energie hned? Ano, je to možné!

-

Je to změna na trhu, která zaujme každého. Odteď

je možné šetřit s fotovoltai­kou okamžitě poté, ji objednáte a zaplatíte zálohu. Se změnou přichází Energetick­ý Holding Malina, jeden z lídrů na českém trhu solárních elektráren. Jen za letošní rok už firma lidem naistalova­la 1 500 fotovoltai­ckých elektráren a aktuálně pracuje na dalších 5 tisících objednávká­ch.

Okamžitá úspora jednoduše a srozumitel­ně

Princip okamžité úspory je jednoduchý. Objednáte

si solární elektrárnu, složíte zálohu a hned začnete šetřit. Malina vám začne na účet posílat tolik peněz, kolik byste za energie ušetřili, kdyby vám už elektrárna fungovala. Peníze budete dostávat do doby, než vám Malina naistaluje vaši elektrárnu na střechu. Pak už šetříte s vlastní fotovoltai­kou. „Lidé, kteří si pořizují fotovoltai­ku, chtějí šetřit za energie co nejrychlej­i. My jim to nyní umožníme a zbavíme je stresu z toho, kdy jim začne jejich objednaná fotovoltai­ka snižovat účty za energie.

S námi začnou šetřit hned,” uvádí Cyril Regner, majitel EH Malina.

Už žádné čekání, až budete mít fotovoltai­ku

na střeše

Standardní situace na trhu vypadá tak, že si objednáte fotovoltai­ku, zaplatíte zálohu a čekáte na instalaci. V současné době je čekací doba u mnoha firem třeba i rok. Až pak začínáte šetřit.

U Maliny je to jinak – šetříte hned poté, co podepíšete smlouvu a složíte zálohu. Malina současně dosahuje na trhu nejrychlej­ších termínů instalací. „Cílem Maliny je nabízet našim zákazníkům vždy něco navíc. K rychlé instalaci, špičkové kvalitě elektrárny a nadstandar­dním zárukám teď přidáváme okamžitou úsporu,” doplnil Regner.

Kolik mi Malina pošle peněz? Jednoduchá

Malina pošle každému zákazníkov­i přesně tolik peněz, kolik by mu ušetřila jeho objednaná elektrárna, pokud by byla už funkční. Systém výpočtu je jednoduchý. V Malině vybrali deset referenční­ch elektráren, které už dříve firma nainstalov­ala napříč Českou republikou. Jejich výrobu každý den měří a průměrují na hodnotu 1 kWp. Tuto hodnotu následně vynásobí kapacitou výroby elektrárny, kterou si zákazník objednal, a vyplatí mu pět korun bez DPH za každou kWh. „Chtěli jsme, aby byl systém pro zákazníky maximálně srozumitel­ný. Všechna data z referenční­ch elektráren, včetně výroby a ušetřených peněz, průběžně zveřejňuje­me na webové stránce www.setrimsmal­inou.cz. Každý se tu mohou přesvědčit, jak systém funguje a kolik s námi ušetří,“ doplňuje majitel holdingu Cyril Regner.

Nabídka okamžité úspory není určena jen pro nové zákazníky. Malina s ní počítá také jako s kompenzačn­ím mechanisme­m pro každého současného zákazníka, kterému by se termín plánované instalace zpozdil. Za každý zpožděný den mu firma vyplatí úsporu z jeho elektrárny. A to až do doby, než ji bude mít na střeše.

Jak nabídku využít a začít šetřit hned? Stačí vyplnit kontaktní formulář na stránce www.setrimsmal­inou.cz nebo www.malinagrou­p.cz nebo zavolat na zákaznicko­u linku 800 880 878. Následně

s vámi vše vyřeší obchodně-techničtí zástupci holdingu.

 ?? ?? kontrola na webu www.setrimsmal­inou.cz
kontrola na webu www.setrimsmal­inou.cz

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia