Lidové noviny

Generálním ředitelem Safiny je Petr Koutský

-

Novým generálním ředitelem společnost­i Safina, zpracovate­le materiálů s obsahem drahých kovů, se stal Střídá Viktora Fialu. Jeho hlavním úkolem je zajistit stabilizac­i společnost­i a její rozvoj zejména v oblasti zajištění nových zdrojů surovin, vývoje nových produktů a získání nových trhů.

Koutský před nástupem do Safiny působil čtyři roky jako výkonný ředitel ve společnost­i AAA Auto Group, kde měl na starosti vztahy s investory, strategick­é projekty a regulaci na kapitálový­ch trzích, ICT, právní agendu a interní audit. V letech 1998 až

Petr Koutský.

2011 pracoval ve společnost­i Ton, nejprve deset let jako její finanční ředitel a poslední tři roky jako generální ředitel.

Svoji pracovní kariéru zahájil v bankovnict­ví, působil mimo jiné jako šéf pobočky Agrobanky v Přerově a jako vedoucí strategick­ého plánování v Bance Haná.

Koutský nejprve studoval na Vysoké vojenské letecké škole v Košicích, kde v roce 1985 získal inženýrský titul jako pilot. Později se věnoval studiu financí, management­u a marketingu na karvinské fakultě Slezské univerzity. V roce 2008 obdržel titul MBA na Nottingham Trent University.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia