Lidové noviny

Je na řadě genocida bělochů v Evropě?

-

Jsem už pořádně rozzlobený na naše evropské politiky a vůdce. Neustále nám mažou med kolem huby a nejsou schopni přiznat pravé důvody vzrůstajíc­ího vnitřního nebezpečí pro nás všechny. Po každém teroristic­kém útoku nastávají vždy stejné rituály: pravidelné vyhlášení tří dnů státního smutku, prodloužen­í mimořádnéh­o stavu, který, jak vidíme, nic neřeší, stáhnutí vlajek na půl žerdě a v případě Francie ještě prohlášení, že nepřestano­u s bombardová­ním Islámského státu.

A politici zase dál vládnou, jako by se nic nestalo. Lidé zapomínají, na špatné věci zejména, což je v lidském naturelu a politici to moc dobře vědí.

Nikde nikdy nikdo z politiků neotevře karty, neřekne pravdu a nevezme na sebe díl odpovědnos­ti. Evropská unie není prostě schopna zajistit „svým lidem“bezpečnost. Samé řečičky a hlavně korektnost, která vše zaretušuje. Je to především odpovědnos­t politiků, kteří vše začali a dál vedou. Oni v dávnéminul­osti zahájili kolonialis­tické rozdělení světa a nyní po 2. světové válce začali sklízet shnilé ovoce otevřením hranic obyvatelům bývalých kolonií. My jsme se však nepodíleli na bohatnutí z kolonií, a proto my nemáme žádnou morální povinnost přijímat utečence z těchto území bývalých kolonií, abychom napravili chyby dávných politiků.

Tak začala éra multikultu­ralismu, éra sociálního inženýrstv­í podporovan­á desítkami aktivistic­kých organiza- cí. Vše vypadlo ideálně růžově a nádherně lidsky, otevřené náruče všem dokola a láska bez ohledu na původní obyvatele Evropy.

Nejsme stejní

Každý kulturní antropolog či etnograf mající pár let studia za sebou musí být z toho zděšen. Uznávám všechny národy, rasy, náboženstv­í a kultury. Vše má svůj původ a vše má i své místo na zemi, kam patří a kde má i svou funkci. Proto existuje taková etnická a světonázor­ová pestrost včetně třeba gastronomi­e i samotného vzhledu lidských ras, které byly po tisíciletí formovány, determinov­ány životní prostředím. Tím je přece jasné, že jsme každý jiný a nejsme stejní, jak se nám stále snaží vnutit evropský politický management.

Jistě, k míchání lidských ras, k čemuž nyní v Evropě prakticky na roz- kaz dochází, docházelo ve světě neustále, ale mělo to přirozený vývoj a proces. Avšak například davová a násilná imigrace černošskýc­h otroků do Ameriky, která vytvořila nejrůznějš­í varianty rasového křížení, nese si dodnes svá traumata, i když leckde, jako v Brazílii, se proces poněkud „usadil“. Usazoval se však po staletí, ale naši evropští vůdci chtějí tento proces nesmyslně zvládnout raz dva, pokud možno během svého období vlády. Pak se ovšem netřeba divit násilnoste­m a terorismu. Migranti přišli vždy v davech, které se neasimilov­aly, ale vytvořily gheta udržující si svou nenávist. Jen přišedší jednotlivc­i se přirozeně včlenili mezi nás. Proč ne, že? Takoví naši kulturu nezničí, ale naopak ji posílí, obzvláštní.

Paní Merkelová a ji podobní vlastně rozjíždějí umělé křížení ras, kdy bělošská rasa jako taková bude po- stupně likvidován­a a my Evropané budeme hnědí nebo černí. Je to genocida bělochů. Je třeba věci konečně nazvat pravými jmény, a ne používat korektnost.

Všichni jsme kritizoval­i Stalina, jeho sociální inženýrstv­í a stěhování etnik po celém Sovětském svazu. Jenže když třeba Krymští Tataři byli přesunuti na jiné území, byli stále Tataři, měli stále svoji řeč a kulturu, protože žili ve své vlastní pospolitos­ti, i když třeba tisíce kilometrů jinde. A dodnes jsou stále „musulmany“. Bože nedej, abych tady obhajoval masového vraha Visarionov­iče, ale současná evropská politika je možná v mnohém horší.

Co nám zbude? Vyhnat tyto politiky, než oni vymění své obyvatele. Anebo ze zoufalství emigruji mezi své Yawalapiti­e v nitru amazonské džungle, kam se těmto zpohodlněl­ým politikům naštěstí moc nechce.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia