Lidové noviny

POZITIVNÍ ZPRÁVY

-

KFC přispělo na obědy pro děti

Restaurace rychlého občerstven­í KFC podpořily u příležitos­ti otevření osmdesáté pobočky na českém trhu projekt obecně prospěšné společnost­i Women for women Obědy pro děti. Celkově věnovaly peněžní dar 80 tisíc korun.

Šek na tuto částku převzala z rukou Libora Hubíka, market direk- tora KFC, Ivana Tykač, ředitelka obecně prospěšné společnost­i Women for women a iniciátork­a projektu Obědy pro děti.

Projekt pomáhá dětem, jejichž rodiče si nemohou dovolit financován­í stravy ve školních jídelnách, aby i ony mohly chodit na obědy, a měly tak zajištěnou pravidelno­u a teplou stravu.

Tipy a snímky do rubriky posílejte na pozitivniz­pravy@lidovky.cz

 ?? Ivaně Tykač, ředitelce obecně prospěšné společnost­i Women for women a iniciátorc­e projektu Obědy pro děti, předal symbolický šek na 80 tisíc korun Libor Hubík, market director KFC. FOTO ARCHIV ?? Na teplé jídlo.
Ivaně Tykač, ředitelce obecně prospěšné společnost­i Women for women a iniciátorc­e projektu Obědy pro děti, předal symbolický šek na 80 tisíc korun Libor Hubík, market director KFC. FOTO ARCHIV Na teplé jídlo.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia