Lidové noviny

Šéfem obchodníka AutoBinck je Saitz

-

generálním ředitelem obchodníka s auty AutoBinck v ČR a na Slovensku je od listopadu bývalý šéf BMW ČR a Hyundai Slovakia Martin Saitz. Nahradil Ralpha Howieho, který z firmy letos v květnu po čtyřech letech odešel.

Saitz je od loňska zodpovědný za obchodní aktivity importéra Mitsubishi­MMotors CZ aMMotors SK. Současně bude nově řídit aktivity dealerské skupiny Auto Palace Group, oboje pro Českou a Slovenskou republiku.

Součástí personální­ch změn ve společnost­i AutoBinck CZ bude rovněž obsazení dvou nových pozic na ředitelské úrovni, a to jak pro distribuci, tak pro maloobchod­ní aktivity.

Jeden z největších tuzemských prodejců automobilů Auto Palace Group loni zvýšil tržby o 17 procent na 5,8 miliardy korun. Prodej aut vzrostl o 18 procent na 14 069 nových a ojetých vozů.

Auto Palace Group je součástí nizozemské skupiny AutoBinck, založené v roce 1907 v Haagu. Skupina Auto Palace zahájila svou činnost v ČR v roce 1991 jako importér a prodejce značky Mazda a v současnost­i patří mezi tři nejvýznamn­ější dealery na trhu. Ve svých třech prodejních centrech v Praze a jednom v Brně nabízí osm značek. čtk

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia