Lidové noviny

Odejde sportovní ředitel Nezmar ze Slavie?

-

PRAHA Sportovní ředitel fotbalistů pražské Slavie Jan Nezmar podle některých médií odchází z klubu. Portály iSport.cz a Sport.cz uvedly, že podal výpověď, údajně by mohl zamířit do konkurenčn­í Plzně. To ale šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na Twitteru popřel. „Honza je v první řadě člověk. S rodinou, za kterou dojíždí do Liberce. Slavia dělala fans obrovskou radost, ale rodinám i nám samotným řadu starostí. Máme dvě jedenáctky, ale jen jednu trenérskou a manažersko­u. Určitě nejde ke konkurenci,“napsal Tvrdík, ale Nezmarův odchod nevyloučil. Za Nezmarovým koncem ve Slavii by údajně mohly být neshody právě s Tvrdíkem ohledně dalšího ekonomické­ho směřování klubu. Dvaačtyřic­etiletý Nezmar přišel do Slavie v prosinci 2017 z Liberce. S červenobíl­ými oslavil v minulé sezoně zisk double díky vítězství v lize a domácím poháru. V aktuálním ročníku se Pražané po 12 letech probojoval­i do základní skupiny Ligy mistrů. V konkurenci Barcelony, Dortmundu a Interu Milán zanechali výborný dojem, ale se dvěma body skončili ve skupině poslední. čtk

Hokej

Extraliga - předehrávk­a 27. kola: Mladá Boleslav - Pardubice 4:1 (14. a 45. Šťastný, 31. Kurka, 35. Pláněk - 28. R. Vlach). Mladá Boleslav je na třetím místě, Pardubice čtrnácté.

NHL: Florida - Ottawa 6:1, NY Rangers Nashville 2:5, Columbus - Washington 3:0, Dallas - Edmonton 1:2, St. Louis - Colorado 5:2.

Basketbal

Liga mistrů - skupina C, 9. kolo: Gaziantep - ERA Nymburk 69:79.

NBA: Oklahoma City - Chicago 109:106 (za hosty SATORANSKÝ 11 bodů, 6 doskoků a 6 asistencí).

Fotbal

MS klubů - semifinále: Flamengo - Al Hilál 3:1. O 5. místo: Al Sád - Espérance Tunis 2:6.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia