Lidové noviny

Del Potro vydraží své tenisky

-

Předzápaso­vé studio by se přesunulo ze stadionu do O2 areny. Další specialist­é obsluhují přenosový vůz, takže celkově to bude okolo 25 lidí. Náš divák se každopádně za všech okolností dočká přenosů v nejvyšší kvalitě.

LN Takže bude možno využít také VAR (video). To je otázka, jež zajímá nejen fanoušky, ale také kluby. Ty bez něj pokračovat nechtějí.

Díky moderním přenosovým vozům O2 může být nasazen i videorozho­dčí. Pohyb v prostorách přenosovéh­o vozu bude probíhat ve speciálním režimu, splníme všechna hygienická nařízení. VAR je nadále naší prioritou, dokážeme zajistit potřebnou technologi­i, aby mohl být v budoucnu videorozho­dčí na všech zápasech. Nabídku od nás dostala jak LFA, tak FA ČR.

LN Všichni řeší smlouvy s hráči, které jsou podepsané k 30. červnu. Jak je to se smlouvou na televizní práva? Může nastat problém, když se sezona protáhne do července?

Práva na ligu držíme do sezony 2021/22, na další dva ročníky máme opci. Jsme připraveni na všechny možné varianty, není pro nás problém dohrávat ligu v červenci. Samozřejmě se musíme připravit na vložená kola, bude to náročné, ale zvládneme to.

TANDIL Po vzoru Rafaela Nadala a jeho vítězného trička z loňského Roland Garros dal do dražby cennou relikvii i Argentinec Juan Martín Del Potro. Na boj s nemocí covid-19 se snaží pro nemocnici v rodném městě Tandil získat finance za své tenisky z Wimbledonu 2013, kde hrál semifinále. Nadal stanovil za tričko cenu 75 eur, nakonec se vydražilo za 20 500 eur (cca půl milionu korun). Del Potro zatím počáteční hodnotu tenisek nevyhlásil. čtk

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia