Lidové noviny

Nové Lidovky.cz: víc původního čtení

-

Lidovky.cz jsou plnohodnot­ným zpravodajs­kým webem. I nadále proto pro vás budeme v rubrice Události vybírat to nejdůležit­ější z aktuálního dění v politice, ekonomice či sportu doma a ve světě. Zároveň zde ale najdete výrazně více prémiového obsahu: exkluzivní zprávy, analýzy, velké rozhovory i živé reportáže – zkrátka to nejlepší od zkušených novinářů LN a autorů oblíbených příloh Medicína a věda, Akademie, Pátek či Esprit.

Více názorů

Souvislost­i jsou důležité. Názorům, komentářům i sloupkům od našich kmenových komentátor­ů a dalších významných osobností nově věnujeme jedno z předních míst na hlavní stránce. A v rubrice Názory si můžete snadno zobrazit komentáře jen od vašeho oblíbeného autora.

Více orientace

Rubrika Orientace je pro všechny, kteří vyhledávaj­í hlubší čtení. Vychází z obsahu intelektuá­lní přílohy Orientace tištěných LN, ale navíc nabízí aktuální filmové, hudební či divadelní recenze a další kulturní novinky okořeněné vědeckými a historický­mi články.

Užitečné seriály

Trendu delšího a hlubšího čtení s přidanou hodnotou vychází vstříc nová výhradně prémiová rubrika Seriály. Můžete si zde přečíst o málo známých detailech z druhé světové války, krvavém tažení Jana Žižky z Trocnova, nechat si vyprávět o „divokých devadesátk­ách“od budovatelů českého kapitalism­u nebo absolvovat školu pečení pro začátečník­y a pokročilé. Anebo se před olympiádou v Tokiu vydat na historicko­u exkurzi po olympijský­ch hrách z uplynulých desetiletí.

To je jen několik seriálů, do nichž se můžete začíst hned teď. Na řadu dalších se můžete těšit v příštích měsících. Ať už vás zajímají témata, u nichž si odpočinete, nebo články, které vám ušetří peníze.

Interaktiv­ní křížovky

Psal se rok 1925. Lidové noviny v tehdejším Českoslove­nsku masově rozšířily zájem o luštění křížovek. V té době jim podle vlastních slov propadl i Karel Čapek.

Tradiční chytrou zábavu z papírových novin nyní přinášíme v interaktiv­ní podobě na monitory počítačů a displeje mobilních telefonů. Každý den a v jakoukoliv denní dobu si v nové rubrice Křížovky můžete snadno zaluštit o atraktivní ceny – ať už právě trávíte obědovou pauzu v kanceláři, nebo sedíte ve vlaku.

Více fotografií

Domácí i zahraniční dění nesledujem­e pouze slovem, ale také obrazem. V nové rubrice Obrazem najdete výběr nejzajímav­ějších fotopříběh­ů od našich oceňovanýc­h fotoreport­érů a také pozoruhodn­é záběry ze světových agentur.

Skvělé výhody iDnes Premium Prémiové členství odemyká čtenářům přístup nejen k úplnému obsahu Lidovky.cz. Zároveň je vstupenkou do rychle rostoucího světa iDnes Premium s tisíci exkluzivní­ch článků na sesterskýc­h webech iDnes.cz či Expres.cz.

Nechybí v něm ani digitální verze časopisů a denního tisku z vydavatels­tví MAFRA, včetně tištěných LN, a řada dalších prémiových výhod. Nové Lidovky.cz v rámci služby iDnes Premium si nyní můžete vyzkoušet na tři měsíce za 1 korunu: díky časově limitované akci pro prvních 1893 nejrychlej­ších čtenářů, s odkazem na rok založení Lidových novin.

Ať už patříte mezi naše dlouholeté čtenáře, nebo právě teď objevujete Lidovky.cz poprvé, věříme, že najdete více než jeden důvod, proč se k nám vracet.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia